Referenciák

Nagyon sok ember van, ki keresi saját vagy családtagja problémájára a megoldást, és ha már az orvosi kezelések sem használnak, akkor kutatni kezd mindenfelé. Gondolom így történhetett ez Önökkel is, amikor ránk találtak. Ez az egész referencia kérdés nem a mi ötletünk volt, hozzánk többszörös kérésként érkezett, s e kérések hatására döntöttünk úgy, hogy elkészítjük a referencia rovatot, mivel megértettük, hogy nem nekünk van rá szükségünk, hanem a "kutatók", a rászorulók számára adhat támpontot. Mint ahogyan azt is tudjuk, hogy az érdem, a hála, a köszönet és minden elismerés sem minket, hanem Teremtőnket illeti és kizárólag neki szól.

Szeretnénk köszönetet mondani minden egyes személynek, kik személyes adataikat és történetüket adták ahhoz, hogy a téma iránt komolyan érdeklődők hitelesebb képet nyerhessenek az Ő általuk már megtapasztaltakból. Tudjuk, hogy nem volt könnyű vállalni a szinte vállalhatatlant, tudjuk, hogy nem volt egyszerű személyes adataikkal ország-világ előtt hitelesíteni megélt élményeiket, és tenni mindezt egy olyan ügy érdekében, melynek ez idáig "hivatalosan" csak elutasításban volt része.

Mivel az érintett személyekkel is úgy beszéltük meg, az alábbi tapasztalatok mindennemű változtatás nélkül kerültek ki erre az oldalra, a nyelvhelyesség és a helyesírás ellenőrzése nélkül.

Az alábbi történetek és adatok mögött valós személyek, és valódi történetek találhatók! A személyes nyugalom biztosítása érdekében megkérjük olvasóinkat, hogy csak akkor és csak annyi ideig zavarják kérdéseikkel e személyeket, amennyire az valóban elkerülhetetlen. Köszönjük!

A történeteket elmesélő - átélő - személyekkel való kapcsolatfelvétel lehetőségeiről, a 06/20/534-1047-es telefonszámon (minden nap 800-1800 között) lehet érdeklődni.

Referenciáink az alábbi helységekből származnak

Vissza a nyitó oldalra    A teljes honlap újratöltése

 

 


 

 

 

Tapasztalataink

Családi házunkban kb. egy éve történt meg a káros sugárzások semlegesítése. Nagyon jók a tapasztalataink. Jobb érzés bemenni a házba és benne tartózkodni is.

Mindannyian úgy érezzük, hogy nem fáradunk úgy el, több energiánk van. Éjszakánként jobban tudunk aludni.

Mindenkinek csak ajánlani tudom!

B.-né K. K. Békéscsaba

 

 

Tapasztalataim

 

2003 közepe táján fedeztem fel a Békés Megyei Könyvtárban az "Őserő, A Teremtés Titka" című könyvet. Egy-ültő helyemben végigolvastam, s az a vélemény alakult ki bennem, hogy a benne szereplő házaspár vagy komplett őrült, vagy szó szerint igaz minden állításuk. Mivel a könyv tartalmazza Email címüket, így azonnal megpróbáltam felvenni a kapcsolatot velük. Meglepően hamar és könnyen sikerült. Ferenc azonnal megadta telefonszámukat és hozzá weblapjuk címét, ahol sikerült töviről-hegyire áttanulmányoznom tevékenységüket. Meggyőződhettem arról, hogy a könyvben leírtak valóban megtörtént eseményeket ismertetnek. Meggyőződhettem arról is, hogy minden ígéretük valós alapokon nyugszik, mivel az egy hónapos várakozási idő miatt másképpen ez nem lehetséges. A weblap áttanulmányozása során gyakorlatilag minden kérdésemre választ kaptam, s sikerült felfedeznem magamon az ott ismertetett "jellemző" tünetek mindegyikét.

Ez által minden okom meg volt az azonnali megrendelésre, de sajnos az anyagi okok kissé aggasztottak, amit el is mondtam nekik. Azonnal megvigasztaltak, hogy csupán "csak" anyagi okok miatt senkit sem utasítanak el! Minden megoldható! Így is történt!

Tehát megrendeltem az összes lehetőséget távoli rendbetétellel, mivel csak így jár az egy hónapos várakozási (igaz Ők megtapasztalási időnek nevezik) idő! A megbeszélt időben kíváncsian vártam, hogy fogok-e valamit érzékelni az egészből. Roppant módon meglepődtem, amikor valóban érzékeltem bizonyos meg nem magyarázható dolgokat: bizsergést, energiaáramlást, fények és árnyak játékát, s egész idő alatt végtelen nyugalmat.

Az esti kezelést nyugodt, pihentető alvás követte, melyben az óta is részem van. Az az érdekes az egészben, hogy bármennyit is alszom, mindig pihenten ébredek. Soha sem fordul elő pl., hogy "túlalszom" magam. Örömmel, vidáman kezdődnek napjaim. Hát és derékfájdalmaim 2-3 hét múltával teljesen megszűntek, s két hónap múltával azt vettem észre - bár erről egyáltalán nem volt szó -, hogy az eddig makacsnak bizonyult allergiám is szünetelni látszik, pedig szezon van! Ha hazamegyek és leülök vagy lefekszem, azonnal érzem, ahogyan áramlik belém az energia.

Köszönöm!

F. M. Békéscsaba

 

 

Történések

 

A hátfájás és derékfájás közel 40 év óta mindennapos fájdalom volt számomra, különösen reggel volt nehéz a mozgás, amíg be nem járódott a "szerkezet". Ennél szinte kellemetlenebb volt a szédülés, mert nemcsak testhelyzet-változtatásnál, hanem gyakran még a fejem megmozdításánál is vészesen forgott velem a világ.

Egy évvel ezelőtt megkaptam az Uhrin házaspártól az Őserő című könyvet, melynek minden sora lenyűgözött, és gyanítani kezdtem az elég sokrétű bajaink okát. Mivel tavasszal olvastam a könyvet, először a nyaralóban kértük a káros sugárzások semlegesítését, hiszen az egész nyarat ott szoktuk tölteni.

Tény, hogy ágyaink a lehető legrosszabb helyen voltak, és az auránk is eléggé "megtépázott" állapotban volt. Az esemény után másnap már nem szédült a fejem felfelé vagy lefelé nézésnél, sőt este lefekvésnél sem forgott velem a világ. Napról-napra szinte megszűntek a hátfájások, kipihenten, jó alvás után ébredtünk. Így volt ez egészen késő őszig, amíg haza nem költöztünk. Otthon, a lakásunkban minden bajunk kezdődött elölről: rossz alvás, hátfájás, izületi problémák, szédülés, stb. Halaszthatatlanná vált a lakásunknak is a káros sugárzásoktól való mentesítése.

A bal térdem izületi kopása már a korábbi évek során bekövetkezett, és decemberben, januárban olyan stádiumba került, hogy a műtét elkerülhetetlenné vált. Az arthroscopikus műtétem napján, február közepén segítséget kértem és kaptam az Uhrin házaspártól. A tőlük kapott energia olyan látványosan segítette a gyógyulásomat, hogy szinte fájdalom nélkül 2-3 hét alatt felépültem és 3 hét után már segédeszköz nélkül jártam. Összehasonlításképpen említenem kell a 4 évvel korábban lezajlott ugyanilyen műtétemet, amelyet 2000-ben a jobb térdemen ugyanaz az orvos végzett, és szinte fájdalom nélkül járok az óta is a "lekopaszított" csontvégeken. Akkor a felépülés jóval hosszabb volt, legalább fél évig tartott (támaszkodás nélkül sem leülni, sem felállni nem tudtam és a napi intenzív torna ellenére is csak derékszögben hajlott a térdem). Legutóbb a kórházból már úgy jöttem haza, hogy 110 fokban hajlott a térdem, most pedig már teljesen. Két hónap távlatából hála Istennek most már minden térdproblémámat kezdem elfelejteni.

Köszönet Zsuzsikának és Ferinek, amiért önzetlenül segítettek!

V. M.-né Békéscsaba Vissza

 

 


 

 

 

Megtapasztalásaink

A mi történetünk 2003 év májusában kezdődött.

Férjem rákos beteg volt, amit nem tudtunk. (még az orvos sem diagnosztizálta annak, vagy csak nem mondta el.) Betegsége okát, eredetét kutatva az Interneten találtam rá az Őserő című olvasmányra. Nem jutottam az olvasás végére, mikor kislányom Kati szerelme, Vince június 1.-én tragikus hirtelenséggel eltávozott tőlünk (A boncolási eredmény sem nyújtott magyarázatot a halál okára.) Másnap kerestem meg a nettről a szerző elérhetőségét, bízván abban, hogy Ők tudnak valamiféle segítséget nyújtani. Mindenféle megfordult a fejemben, hogy ha felhívom Őket, mi lesz a reakciójuk. Hiszen teljesen vadidegen emberként fordulok hozzájuk, akikről igen keveset tudok, csak a kapcsolatuk valódiságában bízva és az, hogy nem véletlen, hogy az Ő írásukra rátaláltam, tettem meg a lépést. Még aznap este felhívtam Őket, de azt se tudtam, hogyan fogalmazzam meg a kérésemet. Segítséget kértem, mert úgy éreztem, hogy nem tudom a lányomat megvigasztalni, mert én is vigaszra szorulok, valamint kapcsolatfelvételt kértem a Vince lelkével, hogy hirtelen halálára magyarázatot kapjunk. Nem sokat kellett várni a segítségre, szinte perceken belül megérkezett.

Kint ültünk a teraszon és egyfolytában sírtunk. Én a lányom karját simogattam és közben enyhe bizsergést éreztem a kezemben. Gondoltam, hogy most jön a segítség és levettem róla a kezemet, hogy ne vegyem el tőle. (Akkor még nem tudtam, hogy mindannyian kaptuk, nem csak Ő.) Azt vettem észre, hogy megszűnt a torkomat összeszorító sírás. Kis idő multán megkérdeztem a lányomat, hogy érez-e változást? Bizonytalanul, de azt válaszolta: igen.

Később visszahívtak, hogy sikerült beszélni Vince lelkével. Ezt az üzenetet már a lányomnak tolmácsolták, de a beszélgetés alatt többször is elmosolyodott, amit pozitívan értékeltem.

Úgy érzem, hogy közvetve, de megmentették a lányomat az összeomlástól, - amitől nagyon féltem - mert az Ő szerelmük olyan igazi volt, (mint annak idején a miénk, ami 26 évig tartott) amilyen a Nagykönyven meg van írva.

A férjem 3 hét múlva követte Vincét. Az Ő elvesztését már megerősített lélekkel tudtuk viselni mindannyian. Három gyermekem van két felnőtt (fiú, lány) és egy 10 éves kislányom. A kicsinek a viselkedése, lelki ereje ebben az esetben megmutatja, hogy milyen hatással van a segítség rá is.

Katival pár hét múlva elmentünk egy "léleklátóhoz" (Veronika). Az ott kapott üzenet Vincétől sokban egyezett a már ismertekkel. Elmeséltem én is, hogy milyen segítséget kaptunk az Uhrin család közvetítése által. Mikor a végére értem volna a történetnek, elkezdett mosolyogni, mert megmutatták neki az Égiek, hogy hogyan kaptuk meg a segítséget. Csodás látvány volt számára, amit mi érzésben kaptunk meg.

Örülök, hogy megoszthattam másokkal az Isteni szeretetből fakadó segítség felejthetetlen érzését.

K. J.-né Bordány Vissza

 

 


 

 

 

Tisztelt Uhrin Úr!

Kötelességemnek tartom, hogy - miután olyan sok segítséget kaptunk Öntől egészségünk visszaszerzése terén - tájékoztassuk jelenlegi állapotunkról.

Miután hirdetésére felvettük a kapcsolatot és 2002. április végén megjelent lakásunkban a következő események történtek:

  1. Megbeszéltük segítésének sorrendjét és várható hatását, idejét.
  2. Bemérte a vízerek hatását az egészségünkre. Mivel ez nagyon káros volt az egész lakásban Ön ezt feloldotta, megszüntette. Míg addig 25C°-ban tudtam nézni a TV-t, mert a lakásban mindig fáztam, azóta a 21C° is elég.
  3. Bemérte az auránkat. Kiderült, hogy nagyon rossz. Ön ezt helyrehozta, ezáltal szervezetünk védettsége hihetetlenül javult. Azóta nem kaptunk el betegséget.
  4. 2002. őszén panaszkodtam, hogy nagyon fáj a derekam, főleg reggel, amikor fel kell állnom az ágyról. Sokszor előbb négykézláb kellett ereszkednem, majd utána nehezen feltápászkodni.
    Az Ön segítése után 2 héttel kezdett javulni a derekam és 2 hónap után és jelenleg is olyan, mint 20 éves koromban. Minden munkát elvégzek a ház körül és bírja a terhelést.
  5. 2003. őszén, felhívtam és mondtam, hogy főleg éjjel nagyon görcsölnek a lábszáraim. Előfordult, hogy éjelente 2-3-szor, ami nagy fájdalommal is járt. Az Ön segítése után 2-3 héttel kezdtek ritkulni a görcsök és mára elértem, hogy alig fordul elő havonta egyszer.

Megjegyzem, hogy az 1-3. pontban vázolt segítséget a lakásunkban, személyesen kaptuk meg Öntől, míg a 4-5. pontban leírt segítséget mint táv-közreműködést kaptuk meg.

Engedje meg, hogy jóindulatú segítségét még egyszer megköszönjük és további munkájára, közreműködésére, segítéseire a jó Isten áldását kérjük.

Tisztelettel: R. Gy. (67 éves nyugdíjas) Gyula Vissza

 

 


 

 

 

Egy család tapasztalásai

Feleség:

2003. februárjában találtunk rá az Interneten az Őserő (A teremtés titka) című írásra. Nagyon érdekesnek találtuk mindketten a férjemmel. Régebben is foglalkoztatott minket a káros földsugárzás és a vízerek okozta tünetek kiküszöbölése, eddig azonban nem volt meggyőző tapasztalatunk a témában. Elhatároztuk, hogy mi is kérjük a lakásunk semlegesítését, illetve az ágyunk feltöltését. Kíváncsian vártuk a "hatást". Sokáig ébren voltunk, forgolódtunk, megbeszéltük mit érzünk. Ezeket az érzéseket elég nehéz lenne megfogalmazni "valami bizsergésféle". Éjfél után aludtunk el ennek ellenére reggel fél 7-kor egyszerre és kipihenten ébredtünk. "Kicsit" leesett az állunk. Azóta állandó kapcsolatban vagyunk Zsuzsival és Ferenccel. Mindig nagy szeretettel és hálával gondolunk rájuk! Minden túlzás nélkül állíthatjuk; gyökeresen megváltozott az életünk. Egyre újabb távlatok nyíltak (nyílnak) meg előttünk. Olyan kérdésekre kapunk válaszokat, amik mindig foglalkoztattak, de senki nem tudott érdemben megfelelni rájuk. Megerősítést, saját tapasztalatot szereztünk arról, hogy létezik egy mindenki felett álló TEREMTŐ ERŐ. Tudom ez most furcsán hangzik, de működik azóta az életem az életünk. Mindig igazi társnak tartottam a férjem, ezért is örülök, hogy együtt éljük meg ezeket a változásokat. Évtizedes gátlások, félelmek, rossz érzések múltak, múlnak el folyamatosan. Olyan megértéssel társulva, amit minden emberi kapcsolatra ki tudunk és ki is szeretnénk terjeszteni. Nagy SZERETET érzés van bennünk. Annyira jó!!!

Megértem, ha valakiből kételkedést vált ki az írásom, de én csak a saját tapasztalataimat, tapasztalatainkat tudom leírni, ezt mindenkinek meg kellene tapasztalnia! Annyit még elmondanék, mi az egész lakásunk ülő és fekvőhelyeire megkaptuk a töltést. Senkinek nem mondtuk el a családból, csak a kisfiunkat avattuk be. Nyáron anyukám 1 hétig nálunk volt, legendásan rossz alvó szegény. Minden éjszakát végigaludt!!! Persze nem tudta mitől. Nem azt szeretném mondani, hogy minden áldásos esemény az ágyfeltöltés miatt történt, de ezzel kezdődött. Zsuzsi és Ferenc kitartó munkája és türelme segített minket. Bármi kérdésünk volt mindig meghallgattak, így tovább tudtunk lépni saját korlátainkon ezáltal újabb felismerések következtek.

Férj:

Mindenkinek, aki eljutott idáig és most e sorokat olvassa, tiszta szívemből merem ajánlani e kedves házaspár képességeinek kipróbálását. Tudom, hogy amit itt az internetes oldalaikon olvashatnak képességeikről az sokak legmerészebb álmain is túlmutat és ezért már inkább tűnhet szélhámosságnak mintsem valós dolognak. Higgyék el nekem sem volt könnyű kőkemény materialista világnézetemmel és felsőfokú műszaki végzettségemmel ezt a dolgot kipróbálni. Viszont mivel úgy álltam mindig is az olyan, számomra nem elképzelhető jelenségekhez, hogy ha tudtam előbb kipróbáltam, és csak utána mondtam véleményt így én voltam az aki miután ráakadt az Interneten ezekre az írásokra belevágtam. Higgyék el össze kellett szednem a "bátorságomat", hogy a telefon után nyúljak és felhívjam Ferencet. Nekem a döntő érveim a kipróbálásra a következők voltak: Nem kell az embernek hinnie a dologban; ha úgy érzi az egyén, hogy nem működik a dolog, akkor nem kell érte fizetnie sem; valamint semmit sem kell fáradni érte mivel házhoz jönnek, illetve távolból is el tudják végezni az általuk ígért semlegesítéseket és energetizálásokat. (Úgy gondolom ennél kedvezőbb feltételekkel nem igen lehet egy dolgot kipróbálni.)

Szóval beszéltem Ferenccel és rögtön a távolból való alkalmazást kértük. Hát azt kell mondanom, nekünk nagyon bejött!!! Mindig is próbáltam a dolgokat az életemben elfogulatlanul észlelni és értékelni ezért muszáj volt magamnak is beismernem, az első pár éjszaka után , hogy az amit állítanak képességeikről az valós dolog!!! Mi az óta is tartjuk velük a kapcsolatot, mivel Zsuzsa és Ferenc egy olyan dologban is próbál a segítségünkre lenni, amit ők nem hirdetnek magukról, hogy képesek rá, de a kedvünkért megpróbálnak nekünk ennek a problémának a megoldásában segíteni. Mivel a dolog elég összetettnek mutatkozik és a megoldáshoz vezető út sem ismert, így nagyon sok dolgot próbáltunk ki együtt több száz kilométeres távolságból. Azt kell mondanom, hogy ez alatt az egy év alatt nagyon sok olyan dolgot volt szerencsénk megtapasztalni, ami a mi világunkban a "csoda" kategóriába tartozik.

Ebben a rövid leírásban messze sem lehet felsorolni mindazt a sok pozitív dolgot, amit mi kaptunk Zsuzsától és Ferenctől ezért, ha valakit még-e pár sor sem volt képes a kétségei felől feloldozni örömmel válaszolok kérdéseire telefonon vagy esetleg személyesen is ha megkeres.

Feltétlenül biztatom Önöket arra, hogy próbálják ki ezt a lehetőséget!!!

T. család Dabas Vissza

 

 


 

 

 

Tapasztalatok

2004. január hóban mindketten influenzások voltunk. Gyermekem egy héttel hamarabb, azután következtem én.

Természetesen igénybe vettük a "kezelést". Az eredmény meglepő volt. Gyermekem az influenzát követő harmadik napon olyan jól érezte magát, hogy színházba ment az iskolával.

Az én esetem is nagyon jól alakult. Egyetlen egy napot nem feküdtem nappal az ágyban. Lázas nem voltam, csak hőemelkedésem volt, állóképes azaz munkaképes voltam a betegség ellenére is. Munkahelyemről csak két napot hiányoztam.

Nekem volt egy előző esetem is. 2003. december hóban hasmenést kaptam. Kértem a "kezelést". Másfél nap múlva közérzetem már nagyon jó volt, fel tudtam kelni az ágyból és délután bevásárolhattam a családnak.

K. E. Esztergom

 

Tisztelt Uhrin Úr!

Mielőtt Önnel megismerkedtem természetgyógyász felmérte a lakásomat és azon kimérte a különböző földsugárzásokat, vízereket, Hartmann vonalakat, amelyeket egy alaprajzon rögzített is. Megállapította, hogy az ágyam nem megfelelő helyen van, mivel a fejem egy erős vízéren helyezkedik el és ez okozza az éjszakai fejfájásomat és fáradtság érzetemet. Mivel az ágyat máshová elhelyezni nem tudtam, így ezután a francia ágyon keresztbe ágyaztam meg, aminek hatására a közérzetem javult. Önnel egy évvel később beszéltem és ugyan ezeket a sugárzásokat jelölte meg és azt állította, hogy - miután Ön a lakásomat megtisztította a káros sugárzásoktól - nyugodtan visszahelyezhetem az eredeti helyére a párnámat és ott már nem fogom a vízér okozta kellemetlenségeket tapasztalni. Igaza lett, mert azt tapasztaltam, hogy a régi helyen a korábbi állandó fejfájásom elmaradt.

Nem rég természetgyógyász ismerősöm újra nálunk járt és kértem mérje be újra a lakásomat. Nem jelzett sem vízereket, sem egyéb sugárzásokat. Többszöri mérés után sem és mikor megmutattam korábbi rajzát meglepődve tapasztalta, hogy az azon szereplő káros földsugárzások "eltűntek".

Másik tapasztalatom édesanyámtól (T. I.-nétől) származik, aki közel 8-10 éve semmilyen ételnek nem érzi az ízét, nem érez illatokat. Az Ön által folytatott kezelés és környezet tisztítás után meglepve tapasztalta, hogy újra érez illatokat és ízeket, amely azóta is, közel egy éve tart.

Hála Önnek ezek a pozitív változások mind a mai napig tartanak, így köszönjük az Ön fáradozását és segítségét!

Remélem a fent elmondottakkal és annak részünkről történő igazolásával segítjük további munkáját.

T. L. Esztergom Vissza

 

 


 

 

 

Véménd

Az én történetem sajnos nem az én elképzelésemnek megfelelően alakult, bár mindenképpen voltak részleges eredmények.

Első találkozásomat ezzel a lehetőséggel számomra is az Internet adta, ahol is 2003 tavaszán a 72 éves édesapám számára kerestem utolsó lehetőségként valamilyen gyógymódot az agy érelmeszesedésére. Ez a betegség a gondos orvosi kezelés és gyógyszerezés mellett is egyre súlyosabbá vált és sajnos agresszióban is megnyilvánult. Így akadtam rá az Interneten az Őserő című lapra. És mivel a lakásunkat már régen a káros földsugárzások ellen levédettem egy más módszerrel, nem volt teljesen ismeretlen az, amit ott olvashattam a semlegesítésekről, de a gyógyulás lehetősége felkeltette az érdeklődésemet. Ezt követően néhány napos gondolkodás után és a radiesztéta barátom véleményének kikérése után (akinek a segítségével már próbáltam szintén Édesapámon segíteni) e-mailon keresztül felvettem a kapcsolatot az Uhrin családdal, és kértem, hogy mérjék be Édesapám állapotát. A felmérés eredménye az volt, hogy valamilyen mértékű javulás elérhető nála, de Ők csak 50%-ban tudnak hozzájárulni ehhez, a másik 50%-t Édesapámnak kell hozzáadnia. Hát sajnos ezzel gond volt a szellemi állapotából kifolyólag. A felmérésekből még az is kiderült, hogy Ő már készül elmenni, befejezte a dolgát itt a földön. Ezt nagyon nehezen tudtam elfogadni, hiszen még mindig nagyon jó fizikai állapotban volt, szinte egész életében nem volt beteg, és akkor jön az agyi probléma és erre meg akar halni. Ezért kértem az Uhrin családot segítsenek, ha tudnak. A segítség meg is jött, és kb. 3 hónapig nap-mint nap kapta a kezeléseket. Hogy a kezelések használtak az biztos, mert a kezelés során voltak bíztató jelek pl. egyik reggel önállóan megborotválkozott, vagy rá tudtam venni, hogy segítsen nekem valamiben.

És az is a kezelések meglétét igazolja, hogy amikor a 3 hónap eltelte után Uhrinék azt mondták, hogy eljutottak a lehetőségeik végső határához - minden tudásukat már beleadták, innentől Ők már nem tudnak mit tenni, ekkor Édesapám viselkedése gyökeresen megváltozott, sokkal kezelhetetlenebbé vált mint a kezelés ideje alatt volt. És sajnos ez a kezelhetetlenség vezetett 2003 novemberében a halálához is, mert az őszi idő beálltával egy igen nagy kiterjedésű tüdőgyulladást szedett össze és ezzel együtt egy igen súlyos keringési rendellenesség lépett fel nála, melyet már nem tudott kiheverni.

Javaslom, hogy azok akik ezt a történetet olvasták és netalántán hasonló betegséggel küzdenek valamely hozzátartozójukkal kapcsolatosan, próbálják ki ezt a lehetőséget és ha a beteg még meg akar gyógyulni, talán még sikerül javítani az állapotán. Én is reménykedtem benne.

A. M. Véménd Vissza

 

 

 


 

 

 

A jel

Új élettel köszöntött be számomra a 2003-as év, egy tisztább élettel. Az ünnepek közepette röpködtek az újévi fogadalmak, hajnalodott már, mire átfogó nyugodtság lett úrrá a házon. Már a lefekvéshez készülődtem, mikor észrevettem, hogy az egyik szobában még ég a villany. Elmentem lekapcsolni, de a szemem megakadt a fiamon, aki édesen aludt. Leültem, és gondolkozni kezdtem. Én egyedüliként nem fogadtam meg semmit az éjszaka alatt, mivel butaságnak tartottam, de akkor úgy döntöttem, hogy mégis megteszem. Összeszorítottam az öklöm, és elhatároztam: a 13 éves fiamat nem akarom többé autistaként látni! Akkor már tíz éve küzdöttünk az autizmus nevű betegséggel, ami mumusként árnyékolta be a mindennapjainkat, de elhatároztam, ennek véget vetek. A gyógypedagógiába vetett hitemet már régen elvesztettem, bár a pedagógusok amúgy sem biztattak semmivel.

Először, mikor az orvosok felállították a diagnózist, azonnal szembesítettek a tényekkel is: az autizmus egy állapot, kigyógyulni belőle lehetetlen. Azonban az utolsó hozzám intézett mondatukra máig is emlékszem: de vannak még csodák. Ez a hír akkor engem lelkileg teljesen összetört. 10 évig szenvedtem, nem találtam az utat. Azon a hajnalon azonban minden világossá vált számomra.

Elkezdtem kutatni a csodát. 2000 évet kellett visszautaznom az időben, hogy ráleljek az egyetlen "emberre" aki olyan csodát tudott végrehajtani, ami fennmaradt évezredeken keresztül. Esténként nem a miatyánkkal zártam a napot, hanem megpróbáltam kapcsolatot teremteni Jézussal, és kérni, hogy adjon erőt nekem, és segítsen végrehajtani a csodát.

Minden fellelhető forrást elolvastam a csodatételeiről, és tudtam, hogy jó úton haladok. Úgy két hónap telhetett el, mikor kezembe került az Őserő című könyv. Először csak mint irodalmi művet kezdtem olvasni, csak a Zsuzsikával való gyerekkorom óta tartó ismeretségem vett rá a fejtegetésére. Mint mindig, akkor is a csodát kutattam. Először még csak barangoltam a hihetetlennek tűnő történetek között, mígnem elérkeztem az üzenet című részhez, ami mindent megváltoztatott.

Ezen fejezet olvasása közben világossá vált számomra, hogy Isten van, és hogy a könyv minden szava igaz. Ebben a részben fedődött fel számomra a jel. Akkor döbbentem rá: megvan, amit kerestem! Amíg materialista nézeteket vallottam, kimondhatom: vak voltam! De felvettem a kapcsolatot Zsuzsikával, aki azután átsegített a gondokon, megértette velem, mit jelent igazán a szeretet, és megvilágította előttem azt, hogy ezzel az erővel bárki élhet, aki hiszi, érti Istent.

Köszönöm neked, Zsuzsika!

Tisztelettel: B. S.-né. Mezőberény Vissza

 

 

 


 

 

 

Tisztelt Ferenc, kedves Zsuzsika!

Lakásunkat átrendeztük, minden éjjel felébredtem és nem tudtam tovább aludni. Kedvesem ritkábban panaszkodott, de néha ő is úgy kelt fel velem, mintha nem aludtunk volna egész éjjel. Próbáltam megoldást találni és elhívtam egy radiesztétát magunkhoz. Bemérte a lakásunkat, és hatástalanította a kellemetlen sugárzásokat és vízereket. Sajnos valójában semmi változást nem érzékeltem. Tovább kutattam, majd az Interneten olvastam az Őserő c. lapot, aminek áttanulmányozása után felhívtam Uhrin Ferencet. Nagyon készséges volt, mondta ma este be is méri a lakásunkat és hatástalanítja a káros sugárzásokat. Mindez Békéscsabán történt én otthon Budapesten vártam a változásokat. Kellemes enyhe bizsergés vett körül az esti órákban. Mikor lefekvéshez készülődtem, a szoba nem volt annyira "hideg". Mindig ez volt az érzésem, mikor abba a szobába kellett bemennem. Azóta nem érzem ezt. Az elején sokszor voltak rémálmaim, de ezt Ferenccel megbeszéltük, rengeteg feldolgozásra váró dolog volt a fejemben. Azóta ez is elmúlt, az alvással sincs semmi probléma.

Az emberek félnek minden idegentől és nem mernek áldozni "láthatatlan" dolgokra, dolgokba. Azért is értékes a módszerük, mert 1 hónap haladékot adnak mindenkinek. Ennyi idő alatt el tudom dönteni, valóban érzem-e a változást.

Utoljára 2004. februárjában beszéltünk más dolog kapcsán, amikre szintén kaptam segítséget. Ennek hatásait még várom, de tudom, nagyon sok múlik rajtam is.

Nemcsak magam, hanem minden ember nevében szeretném megköszönni azt a jóságot, amit embertársaik felé tanúsítanak.

Tisztelettel: S. A. Budapest

 

Észrevételeink

2003. december utolsó napjaiban találkoztunk Uhrin Ferenc úrral. Feleségem, és én is már hallottunk róla, ezért szerettük volna személyesen is megismerni. Rövid beszélgetés után ő megmérte auránkat, majd megbeszéltük, hogy hol lakunk, és szeretnénk otthonunkat semlegesíteni az esetleges káros sugárzásoktól. Gyanítottuk, hogy valószínűleg azok jelenléte okozhatja a feleségem éjszakai hátfájását, melyet korábban már kórházban is kezeltek, de sajnos sűrűn előjön.

Miután megbeszéltünk még néhány dolgot, mi hazautaztunk budapesti otthonunkba. Néhány nap múlva, kaptunk egy telefonhívást Feriéktől, hogy este legyünk otthon, mert ő dolgozik a házunk mérésén.

Már a következő reggel feleségem reggel azzal ébredt, hogy nem kellett éjszaka felkelnie hátfájás miatt. Ez a pozitív változás az óta is tart. Azt nem mondhatjuk, hogy a hátfájás problémái teljesen elmúltak, de lényeges javulás következett be. További tapasztalatunk, hogy feleségem vállalkozása fellendült, korábbi forgalma majdnem megduplázódott.

Összességében elmondhatjuk, hogy Ferivel való találkozásunk óta, feleségem egészségügyi problémái, és vállalkozásával kapcsolatos sikerek jelentkeztek.

Azt gondoljuk, hogy a találkozás óta pozitív változások következtek be életünkbe.

R. K. Budapest

 

53 éves informatika tanár és asztrológus vagyok

15 éve foglalkozom intenzíven az ezotéria különböző területeivel, többek között a radiesztéziával. Ezen a területen jó eredményeket sikerült elérnem. Mégsem tudtam tökéletesen védekezni a káros sugárzások és egyéb negatív energiákkal, egyéb negatív tendenciákkal szemben. Kipróbáltam minden féle, sőt saját magam által gyártott semlegesítő eszközöket, de soha nem érte el azt az eredményt, amit szerettem volna.

Ez a tendencia addig tartott, amíg nem találkoztam az Őserő nevű Internetes oldalon azzal a rendkívüli tevékenységgel melyet Uhrin Ferenc és kedves felesége Bárdi Zsuzsanna végez.

Attól eltekintve, hogy a Teremtőtől kapott csodálatos képességeiket megosztják azokkal, akik erre igényt tartanak, létezik egy a mai világba nem igazán jellemző lelkiismeretesség, empátia és óriási segíteni akarás, de úgy és ez a legcsodálatosabb, hogy nincs benne tolakodás, erőszakosság.

A kezelések előtti és utáni időszakról nagyon röviden: Éjszaka többszöri felébredés - megszűnt egyik napról a másikra, mélyen végig alszom az éjszakáimat.

A reggeli nehéz ébredések és fáradság megszűnt, már másnapra. Derékfájós ember vagyok és már két hete sem kenőcsök, sem gyógyszerek hatására nem akar csökkenni fájdalmam - a kezelés elkezdésének másnapján úgy ébredtem, hogy a derékfájdalmaim teljesen megszűntek - ennek már közel három hete.

Asztrológiai munkámban is vannak újabb eredményeim - talán mélyebben átérzem mások problémáit és ezáltal több és mélyrehatóbb olyan asztrológiai tanácsot tudok adni mellyel segíteni tudok. Összességében azt látom és érzem határozottan, hogy átrendeződik életemnek az a része mely hosszú idő óta sok problémát okozott.

Köszönöm Istenemnek, hogy rátaláltam erre a két kedves és segítőkész emberre, és köszönöm Ferencnek és Zsuzsannának mindazt, amit érettem tettek.

Mindenkinek ajánlom, azt hogy próbálják ki a káros és negatív sugárzásoktól, gondolatoktól mentes és az eddiginél sokkal kellemesebb és egészségesebb életet, nagyon megéri.

R. I. Budapest

 

Tapasztalataim

Közel 3 hónapja szereztem tudomást, Uhrin Ferenc tevékenységéről. Problémáim voltak a magán és az üzleti életemben. Ezért úgy gondoltam megér egy próbát és haladéktalanul kértem a segítséget. Természetesen azonnal megkaptam, melynek a következő eredményét szeretném megosztani, másokkal is.

Otthonomban az óta egyértelműen jobban érzem magam. Egészségi állapotom kifogástalan, lelki állapotom nagyon sokat javult.

Üzletemben nagyon sok pozitív változás történt, megtaláltam azokat a munkatársakat, akikkel szeretetteljesen és jól tudok dolgozni. Az üzlet forgalma fellendült és a vevőim szívesen járnak az üzletembe, mert ha nem is mindig vásárolnak, de jól érzik magukat és feltöltődnek pozitív gondolatokkal. Ez számomra azért is fontos, hiszen aki bejön az üzletbe egy kis beszélgetésre körülnézni, azokból a későbbiek folyamán vevő lesz.

A fentieket azért írtam, mert Ferenc és Zsuzsa segítsége nélkülözhetetlen lett számomra, de nem csak az üzleti tevékenységemet illetően van ez így, mivel kaptam két segítő barátot is. Köszönöm!

H.-né D. M. Budapest

 

Talán...

sokan azt mondják majd, ha elolvassák történetünket, hogy különös. Igen, sőt, ugyancsak különös módon bukkantam rá Uhrinékra, erre a kedves házaspárra, akik megváltoztatták, jó irányba fordították életünket. Történt, hogy mániákusan kerestem az Interneten, könyvekben a piramis méreteit. Hogy miért voltam rá kíváncsi, magamnak sem tudtam megfogalmazni, de utóbb kiderült, véletlenek nincsenek. Azért kerestem, hogy rátaláljak azokra, akik segítenek. Ma már tudom. Az Őserő honlapján ugyanis mindent pontosan megtaláltam, s annyira érdekeltek a részletek, hogy küldtem is egy email-t Uhrinéknak. Így kezdődött a kapcsolatunk.

A bajaink azonban már régebben kezdődtek. Csak nem tudtuk, hogy miről is van szó tulajdonképpen. Mi egy nagyon-nagyon régi házat újítottunk fel és ott éltünk már jó néhány éve. Szépítgettük, szép is lett, de nem éreztük benne igazán soha jól magunkat. Valahogy elvágyódtunk, s nem értettük miért. Jöttek különféle balesetek a családban, derékfájás, hátfájás, minden reggel roppant fáradtan keltünk fel, s oda jutottunk, hogy feltöltődni mindig el kellett menni valahová. Fürdőhelyre, hegyekbe mentünk, de ha hazaértünk, kezdődött minden elölről. A feng-shuival is próbálkoztunk, egy jó mester kiderítette, rengeteg káros sugárzás támadja az egészségünket. Vettünk bágua lapokat, mindent elhelyeztünk a "jó" irányban, sőt egy drága készüléket is betettünk a házba, de nem változott semmi, csak az elvágyódás szűnt meg. Újult erővel kezdtük átalakítani, jobbá tenni a házat, de a panaszaink csak megmaradtak. A legjobban a férjem merült le, az immunrendszere is rettenetesen elgyengült, ha egy vírus volt a városban, már megtalálta. Szóval úgy gondoltam, teszünk egy próbát. Előbb persze meg kellett győzni a férjet és a gyermeket, ami nem volt könnyű. Az igazság az, hogy magam is úgy voltam, hittem is, nem is, hogy bármit távolról lehet csinálni, de nagyon szerettem volna a változást és így rászántuk magunkat. Még a család többi tagja is belegyezését adta, holott nem igen hittek az egészben. Egy külföldi út után döntöttük el végleg, amikor ott nagyon jól éreztük magunkat és frissek voltunk, ám mikor hazaértünk, pillanatok alatt szó szerint lemerültünk. Nem volt mese, hiába a szép ház, vagy elmegyünk innen, vagy teszünk még egy próbát. Szerencsénkre tettünk.

Amikor Uhrinék dolgoztak, már akkor hittem, történnie kell valaminek, hiszen a bőröm perceken át olyan volt, mintha elektromos kisülés vett volna körül, még egy bizonyos villámszerű szagot is éreztem. S akár hiszik akár nem, másnap úgy ébredtem, hogy nem fájt a nyakam, sem a derekam. S ez az óta is így van. Egy hónap telt csak el, a férjem lassan visszanyerte az energiáját, nyugodtabb és türelmesebb, remélem a gyermek egészségében is lesznek pozitív változások, ő ugyanis asztmás. Magam pedig friss vagyok, fáradhatatlan és jókedvű. Ez azért ötven felett azért már dicséretes. Ha csak ennyi lenne a változás, akkor is megérte volna, de érzem, valami egészen jó dolog történt, visszakaptuk a hitünket. Soha nem voltunk templomjárók, s nem is leszünk, de a hitünk az erőt ad. S az is, hogy vannak ilyen emberek, akik képesek ezt visszaadni.

G. I. E. Budapest

 

A bátyám története

Bátyám 58 évesen nagyon beteg volt. A betegségeit sok év alatt a szó szoros értelmében összegyűjtötte. Önpusztító életvitellel, megbocsátatlan sérelmekkel, a világ elleni utálattal, gyűlölettel. Amikor az állapota már saját számára is elviselhetetlen volt kért, hogy keressek természetgyógyász segítséget, de tenni magáért annyit sem tett meg, hogy egy méregtelenítő böjtnapot végigcsináljon. Így természetesen egyetlen csodadoktor sem tudott segíteni, de én csak kerestem, kerestem, kerestem. Így találtam rá az Őserő honlapra és olyan érzésem volt, hogy ez az, amit keresek. Felvettem a kapcsolatot az Uhrin házaspárral, és kértem a segítségüket. A bátyámnak csak nagy vonalakban meséltem el miről van szó, de örült a segítségnek és reménykedett. Azt tudtuk, hogy a lakásában folyamatosan érezhető, hallható recsegés-ropogás, hidegérzés, földhöz kötött lelkek tevékenysége (Ő még azt is tudta kik vannak ott) és remélte, hogy ettől is megszabadul.

Ekkor már a tüdővizenyő utolsó stádiumában volt, túl egy szívinfarktuson, feketedő érszűkületes lábakkal, de sem orvosi, sem kórházi kezelést nem volt hajlandó elfogadni. Megtörtént a SEGÍTSÉGNYUJTÁS. A változás számomra is hihetetlen volt. A lakásában azonnal megszűnt a recsegés és soha többet nem hallotta. A bátyám közérzete javult, erősebb lett és a folyamatos köhögés-fuldoklás is mérséklődött. De ami a legszembetűnőbb volt, hogy napról-napra derűsebb, nyugodtabb lett. Bár tudtuk hogy a vég elkerülhetetlen, mégis az utolsó néhány hónapja a megnyugvásról és a megbékélésről szólt egy olyan embernek, aki egész életében haragban volt magával és a világgal. A halála is csendesen és békésen következett be, nem keserves kínok között, ahogyan ezt nekem előrevetítették.

Hálásan köszönöm, kedves Ferenc és Zsuzsika!

P. S.-né Budapest

 

Az én történetem

Az Őserő honlapot 2004-ben fedeztem fel (az egy másik történet) és azóta vágyom rá, hogy én magam is a CSODA részese lehessek. Vágyamat azért nem elégítettem ki már korábban, mert bútorcserét terveztem és tudvalevő, hogy az ülő és fekvőhelyhez kötött pozitív energia a bútor kidobásával együtt kidobódik, ezt pedig nem akartam. A bútorcsere februárban megtörtént, de csak halogattam az ügyet, mert a lakás néhány része komoly felújítást igényelt, erre pedig anyagi lehetőségem nem volt. Azután csak úgy elgondoltam, hogy kölcsönt veszek fel, és megcsináltatom amit kell, ezzel szinte egy időben tört elő újra a vágy a lakás POZITÍV rendbetételére és természetesen már nagyon szerettem volna megtapasztalni azokat az erőket, melyeket ebben a "Referenciák" rovatban olvastam.

Szóval: szinte egyszerre történt minden! Felhívtam Uhrin Ferencet és kértem a segítségüket a lakás káros sugárzásainak semlegesítésére és minden olyan dolog megtételére, ami személyes jólétemet segíti. Másnapra beszéltük meg az "éteri találkozót", amit szinte teljesen átaludtam. A megbeszélt időpontban leültem imádkozni és kértem a TERMTŐT segítsen ebben a műveletben, de olyan ólmos fáradság jött rám, hogy pillanatokon belül elaludtam. Közben egyszer még felriadtam de újabb ima és újabb alvás következett. Majd a kezdettől számított egy és háromnegyed óra múlva teljesen frissen, jó közérzettel felébredtem. Hatalmas sóhajok szabadultak fel belőlem, és valami olyan benső tágasságérzésem volt mintha nagy-nagy tehertől szabadultam volna meg (ez az érzés azóta sem hagyott el).

Másnap elmentem a bankba és 20 percen belül a számlámon volt a felújításhoz szükséges összeg. Pillanatokon belül találtam olyan vállalkozót, aki nagyon barátságos áron és néhány napon belül el tudta kezdeni a munkát. Semmit sem vásároltam még a felújításhoz így egy szombat-vasárnap állt csak a rendelkezésemre minden segítség nélkül. De a lakáshoz legközelebb levő OBI-ban mindent meg tudtam vásárolni az utolsó szögig úgy, hogy sétálva összeírtam mire van szükségem, azután egy fiatalember kiírt mindent egy tömbbe, majd fizettem és a hazaszállításra is volt kapacitás a hétfői napon. Én egyik ámulatból a másikba estem, mert azt hittem lehetetlen ezt egy délelőtt elintézni úgy hogy szinte a kisujjamat sem kell mozdítanom. A történet további része hasonló, 8 nap alatt befejeződött a munka úgy, hogy napközben semmi dolgom nem volt, amikor elmentek a munkások egy söprés és egy felmosás volt csak a tennivalóm. Én a CSODA számlájára írtam a történteket és naponta hálát adtam a TERMTŐNEK ezért a megtapasztalásért.

A lakásban a semlegesítés óta nagyon jól érzem magam, könnyen és jókedvűen ébredek, pedig nem erről voltam híres. Az ágyam végében volt egy Hartmann csomópont ahol a Csigusz nevű cicánk szokott naphosszat aludni, de a történtek óta kiköltözött az erkélyre, már nem kell neki az ágyam, még szinte a lakásból is menekül. Bella kutyánkkal viszont közelharcot vívok a saját ágyamért, mert bármikor belépek a szobába szégyenkezve ugrik le róla és bújik a sarokba, de úgy gondolom ezek örömteli dolgok.

Hálásan köszönöm, kedves Ferenc és Zsuzsika!

P. S.-né Budapest

 

Tapasztalataim

50 éves vagyok. Évek óta küszködök időnként visszatérő gyulladásokkal, rossz alvással, éjszakai többszöri felébredéssel, hideg kéz-láb. Reggelente nagyon fáradtan ébredek. Nap közben aktív vagyok, sokat járok a városban. Az előző lakásban 1,5 évig laktam, de ott is hasonló fizikai tüneteim voltak. Nem kezeltetem magam orvossal és nem is fogom. Nem szedek gyógyszereket, csak vitaminokat.
 
A fenti problémáim megoldása érdekében az Interneten kutatgatva találtam rá az "Őserő" megnevezésű honlapra. Sokat olvasgattam és nagymértékben reális számomra az ott leírt anyag és az ismertetett tevékenység. Mivel úgy éreztem, hogy talán több tekintetben is érintett vagyok a leírtakkal kapcsolatban, Email-ben felvettem a kapcsolatot a honlap tulajdonosaival. Sikerült időpontot egyeztetnünk, és izgalommal vártam a kezelést követő éjszakát. A megbeszélt időre leírtam magamnak azokat a pontokat, amelyeket rendbe szeretnék tenni még ebben az életemben és 18 órától erre gondoltam folyamatosan. Majd nagyon álmos lettem és a fekvőhelyemen (galérián) jól elaludtam. Úgy kilenc óra körül ébredtem és erősen szédelegtem, de ezzel kapcsolatban semmi aggódásom nem volt, hisz eddig is szédelegtem időnként.
 
Pár nappal később:
A helyzetemet változatlannak érzem. Bár éjszaka sokkal jobban alszom. Reggelente iszonyú fáradtsággal ébredek és úgy érzem magam, mintha egész éjjel nem pihentem volna semmit. Mintha egész éjjel valamilyen nehéz fizikai munkát végeztem volna. Mindenem fáj, hátam, csontjaim. Aztán, amikor nekilendülök a napi munkámnak, akkor jelentősen csökkennek ezek a rossz érzések. Tehát eddig még nem változott a helyzet, de nagyon szeretném, hogy változzon.
 
Pár nappal később:
Az éjszakáim az alvás szempontjából határozottan jobbak. Leggyakrabban átalszom az éjszakát, legföljebb csak egyszer kelek fel néhány percre, de utána azonnal tovább alszom reggelig. Évek óta (3 éve) nem volt viszonylag rendszeres munkám, amely mindennapos elfoglaltságot biztosított. A napokban találtam magamnak olyan munkát, amellyel elégedett vagyok és pénz is fizetnek érte. Testileg is jó ez a munka. Amikor végzem, akkor úgy érzem, hogy energiát nyerek és nem is tudok elfáradni benne. Szóval ez fontos lett a mindennapjaimban és jól érzem magam ezzel. Napközben mindig jól érzem magam, más emberekkel sokat kommunikálok és ezt is szeretem. A baj reggelente van, mert iszonyú fáradtan ébredek még mindig és mintha kemény fizikai munkát végeztem volna olyan izomfáradtságom, gyengeségem van. Szédelgek, kóválygok, hidegek a kezeim, lábaim és zsibbadnak is.
 
Pár nappal később:
Az "Őserő" nevű honlapot olvasgatván eszembe jutott, hogy kb. 5-6 évvel ezelőtt egy ezoterikus kiállításon vásároltam egy olyan kis szerkezetet, amely arra hivatott, hogy a különféle vízér sugárzásokat közömbösítsen a lakásban. Ez egy kb. 5x5 cm-es méretű vékony lapka. Ágy alá kellett tenni. Nem nagyon használtam, illetve rövid ideig használva nem érzékeltem a hasznát. Aztán meg is feledkeztem róla. Tavaly augusztusban költöztem ide, a mostani lakásomba és hoztam magammal ezt a kis szerkezetet. Még mindig vannak ki nem csomagolt dobozaim könyvekkel és egyéb dolgokkal. Úgy gondolom, hogy ez a kis szerkezet is be van még csomagolva valahol. Sajnos túl pici. Amióta olvastam a honlapnak ezt a kritikus részét ("Mit tudunk tenni?"), nem hagy nyugodni ez a dolog: hátha emiatt nem érzékelem a tökéletes nyugalmat a lakásomban. Lehetséges, hogy ez a vacak ellendolgozik a harmonizáló tevékenységnek? A napokban meg fogom keresni és kidobom mindenképpen.
 
Egy nappal később:
Örömömre percekkel ezelőtt megtaláltam azt a "készüléket" és mindjárt ki is dobtam a kukába. Gondosan átfésültem a még ki nem csomagolt dobozaimat és az egyikben ott lapult. Jó néhány évvel ezelőtt voltak alvási problémáim egy másik lakásban. Aztán egy természetgyógyászati kiállításon vettem ezt a kis készüléket. Nagyon bízom abban, hogy valóban megtaláltam a megoldást a már ismertetett problémámra!
 
A "készülék" eltávolítását követő megismételt kezelés utáni tapasztalatok:
Szinte azonnal (másnapra) elmúlt egy nagyon kellemetlen szomatikám (testi rossz érzés) és azóta sem tapasztaltam. Arról van szó, hogy a lakásban tartózkodva állandóan valamiféle hidegérzésem volt, egészen borzongásszerű. Nem láz, nem vérszegénység, vagy hasonlóak, hanem a hőmérő által mutatott értéktől függetlenül fáztam, borzongtam. Amikor kimentem a lakásból és máshol voltam, akkor ez megszűnt, még az utcán lévő hidegben is. A fázásom tehát teljesen megszűnt, szerintem javul az érszűkületem. Nyilván ez hosszabb folyamat, de nagyon bizakodó vagyok vele kapcsolatban.
További pozitívum, hogy teljesen nyugodtan átalszom az éjszakát kb. 11-től reggeli 6 óráig. Ez ugyan már korábbi nyereség a tevékenységükből adódóan. Javult az anyagcserém: megszűnt a szorulásom. Jó érzés itt lenni a lakásban. Augusztusban béreltem ezt a lakást, de eddig soha nem volt jó itthon lenni.
Úgy tapasztalom (és ez egy objektív érzékelés, nem pedig pillanatnyi feeling), hogy nagy segítségemre volt az a térharmonizáló és egyéb kezelés, amelyet Önök elvégeztek fizikai környezetemben. Nagyon kedvező hatásait kezdem megtapasztalni és átélni ennek az eljárásnak.
Nagyon rossz állapotban voltam már fizikailag, amely hosszú éveken keresztül rakódott rám apránként. Olyan ez, mint amikor valakinek a hátizsákjába csak morzsánként, kavicsonként rakódik bele egy-egy kis törmelék. Ezt nem is lehet észrevenni, hiszen olyannyira kicsinyek ezek a morzsák. Évek alatt aztán összegyűlik egy egész hegynyi hulladék a zsákban. Sokáig lehet ehhez alkalmazkodni, de apránként, lassan-lassan mégis elkezdi érezni az ember azt a nagy terhet. Nem teherként éli meg sokáig, hanem csak pici, apró negatív változásokat tapasztal. Egy kis vérnyomás, egy kis cukor, egy kis ez-az. Aztán egy nagyobb lelki behatás és a folyamatosan rossz fizikai környezet következtében szinte robbanásszerűen elkezd rosszabbodni a testi állapot. A legtöbb ember ilyenkor megpróbál valamiféle orvosi segítséget kérni. Gyógyszereket és egyéb kémiai szereket. Ezek csak időlegesen használnak, de igazából csak a tüneteket nyomják el és a kiváltó okokat nem kezelik. Azaz a lelki és környezeti hatásokat nem, vagy nem megfelelően kezelik az emberek.
Én is így jártam, de azzal a különbséggel, hogy én nem akartam orvosi kezelést. A dolgok valódi működését megismerve és egy bizonyos lelki terápiát alkalmazva sikerült annyira javítanom a fizikai állapotomat, hogy nem haltam meg a kezdeti 50-es cukrom (most max. 10-12) és az akkori magas vérnyomásom miatt 180/120 körüli átlag. Manapság maximum 125/80 ez az érték. Azonban különféle szomatikáim (testi betegségi tüneteim) továbbra is maradtak és ezek az utóbbi 1-2 évben kezdtek elhatalmasodni. Ezeket semmiféle kúrával, vagy vitaminnal nem tudtam megszüntetni. Kerestem a megfelelő nem orvosi terápiát és sejtettem, hogy valamiféle környezeti hatás is lehetséges az állapotom romlásával kapcsolatban.
Rengeteg - általam nem hitelesnek tartott "szakember" - tevékenykedik ezoterikus területen, akiknek a segítségét nem akartam igénybe venni. Örülök, hogy megtaláltam Önöket és köszönöm a munkájukat és kiváló emberi hozzáállásukat. Valóban egy ŐS TUDÁS, amivel Önök rendelkeznek.Szeretném megköszönni mindezt.
Ma reggel további nagyon érdekes javulást vettem észre magamon. Annak ellenére, hogy éjfél tájban feküdtem le (erős munkatevékenység végzését követően!), ma hajnalban 5 óra körül teljesen kipihenten és erősnek érezve magamat ébredtem fel. Máskor 7-8 óra tájban ébredtem és nagyon fáradtan.
Néhány napja teljesen megszűnt a csontjaim szaggató fájdalma is, amely érzés szintén a végtagjaim alsó részén volt érezhető. Volt, hogy egész éjszaka nagyon szaggatott. Ez is megszűnt néhány napja.
A fizikai munkabírásom hihetetlen módon kezd javulni és ezzel együtt nagyon bizakodó lettem a jövőmet illetően is, mert nincs a figyelmem a rossz testi tüneteken.
 
Amiket leírtam, az nem egy pillanatnyi lelkesedés, hanem egy javuló folyamatnak a valóságos kezdete. Nagyon tárgyilagosan figyelem és érzékelem ezt a kedvező jelenséget.
 
K. I. Budapest Vissza

 

 


 

 

 

A P. család története

Óriási köszönettel tartozunk Önöknek és Istennek azért, amit velünk tettek. A családunk már évek óta komoly gondokkal küszködött, melyek fokról fokra rombolták le valamennyiünk testi-lelki egészségét. Édesanyám gyomorfekélyt kapott, s vészesen fogyni kezdett, édesapám az alkoholhoz menekült és egyre súlyosabb depresszióba esett, a párom és én pedig egyre nehezebben bírtuk a szülők felől érkező nyomást (folyamatos aggódás, csalódottság, anyagi terhek, stb.), másrészt a saját életünkben is csak szaporodtak a problémák (én elveszítettem az állásom, "érdekes" betegségeink alakultak ki, a párom autóját ellopták, stb.)

Alvászavar, folyamatos kimerültség-érzés, szorongás, levertség, fásultság, kilátástalan jövőkép, ijesztő gondolatok - röviden összefoglalva ez volt a családtagok általános állapota, amely átélve még rémisztőbb.

Folyamatosan kerestük a megoldást. Az orvosi segítség szinte pillanatnyi volt, az anya fekélye mindig kiújult, apa a kórházi kezelések után visszaesett, és újból az alkohol rabja lett. A következő állomásunk egy jósnő volt, aki közölte, hogy rontás van apán és így az egész családon. Szerinte sikerült ezt eltávolítani. Azonban sem az események menetében, sem pedig a lelkiállapotunkban nem történt javulás.

A teljes elkeseredés állapotában akadtunk rá az Interneten az Őserő c. könyvre. Szinte abban a pillanatban éreztük, hogy Ferenc és Zsuzsanna tényleg tudnak segíteni! Amint tudtunk, kapcsolatba léptünk velük, s kértük a segítségüket. Nagyon kedvesen és odaadóan foglalkoztak/foglalkoznak velünk.

Távoli kezeléssel semlegesítették a ház káros sugárzásait, pozitív sugárzó felületeket kaptunk az ülő- és fekvőhelyeink alá, valamint mind a négyünket "bemértek", kezeléseket és személyes védelmet kaptunk.

A kezelés alatt bizsergést, néhol melegséget, illetve nagy nyugalmat éreztünk. Másnap kipihenten ébredtünk, az alvási nehézségeink elmúltak. Mindannyian úgy érezzük, visszakaptuk önmagunkat és még valami csodálatos pluszt. Ez a bizonyos plusz az az érzés, amely azóta jelen van életünk minden pillanatában - igen, létezik Isten, igen szeret minket és gondoskodik rólunk!!! Köszönjük Önöknek, hogy megadták nekünk ezt a csodálatos érzést!

Édesanyám lelkileg megerősödött, kedélyállapota javulóban van, és kezd újra magával is törődni (ezt ugyanis az elmúlt 10 évben elmulasztotta...).

Édesapám testileg erősödött meg, lelkileg még elég ingatag. Az alkoholfogyasztást nem tudta abbahagyni. Ferencék ebben is igyekeznek segíteni, amiért ezúton is nagyon hálásak vagyunk. A folyamat még tart, s reménykedve várjuk a végét.

Az ijesztő képeknek, negatív beállítottságunknak vége! A kezelés utáni héten visszahívtak a munkahelyemre, ahol nagy kihívással kellett szembenéznem, melyet sikerrel zártam (dicséretet kaptam egy 2 egyetemen oktató minőségügyi vezetőtől). Ez volt az egyik feltétele a véglegesítésemnek, így tehát újra van állásom!

Elmúlt a jövőtől való félelem érzése, végre bele mertünk vágni egy autóvásárlásba, s a ház festésébe (falbontás nélkül persze!).

Összességében elmondhatom, hogy életünk teljesen megváltozott, pozitív irányban! Biztonságban érezzük magunkat, jól alszunk, kipihenten ébredünk, elmúlt a szorongásunk és minden rossz érzésünk, s az események is valahogy sokkal szerencsésebben alakulnak. És még csak 1 hónap telt el...!

Mindenkinek csak ajánlani tudom Ferenc és Zsuzsanna képességeinek kipróbálását, s meglátják, az élet megszépül!!!

Hálával és köszönettel telve:

P. E. és családja Kál Vissza

 

 


 

 

 

Akkoriban éppen...

költözés előtt álltunk, nem akartunk úgy beköltözni az új helyre, hogy ne legyen kiméretve a káros földsugárzások szempontjából. Égen-földön nem találtunk senkit aki kimérje a lakást. Nem volt mit tenni, beköltöztünk. Az előző lakásban is voltak már mindenféle problémáink, de itt az új helyen a legszembetűnőbb problémám az volt, hogy fáradtabban ébredtem, mint ahogy lefeküdtem. Ennek ellenére néha-néha odaültem a számítógéphez és kutakodtam. Általában mindig megtalálom a megoldást. Így történt ez most is.

Rákattintottam az Őserőre. Nagyon izgalmasnak találtam, hogy ily módon szabadulhatunk meg a káros földsugárzásoktól és azok megbetegítő hatásaitól. A vonal túlsó végén egy nagyon szimpatikus hang jelentkezett be, akivel megbeszéltük a részleteket. A kezelés után már néhány nappal éreztem a változást. Kipihenten ébredtem és szinte egyik napról a másikra elmúlt a két kezemben a zsibbadás és a rettenetes csuklófájásom.

Mindenkinek szívből tudom ajánlani az Uhrin házaspárt mert Isten segítségével komoly problémáktól szabadítanak meg bennünket.

Üdvözlettel:

N. M. Amszterdam Vissza

 

 


 

 

 

Az en tapasztalataim!

En az Osero honlapot 2005 Szeptember elejen fedeztem fel. Szinte az egesz honlap tartalmat azonnal elolvastam, es hatalmas megkonnyebbulest ereztem ezutan. Azonnal elhataroztam, hogy kapcsolatot szeretnek teremteni az Uhrin hazasparral. Nekem az volt az erzesem, hogy vegre ratalaltam a nekem megfelelo es szukseges segitsegre, mert ugy ereztem hogy  kellett valami ami kimozdit engem abbol a lelki es spiritualis allapotbol amiben akkor voltam.

Az eletem napok alatt fordult jobbra a kezeles utan. A legjobban ugy tudom szavakba onteni, hogy ugy ereztem mintha valami melyen belulrol kezdett volna engem taplalni. Most is ahogy irom ezeket a szavakat, ujra erzem hogy jon a felszinre az a megnyugvas es boldogsag ami azota jelen van bennem. Az eletem minden teren pozitiv valtozas van, sokszor szinte azt sem tudom merre kapjam a fejem, annyira "beindult" az eletem a kezeles ota.

Akarki bejott eddig a lakasomba amiota a kezeles megtortent, mindenki megemliti hogy milyen jo erzes nalam lenni. Az "erzekenyebb" barataim pedig egyenesen kijelentik hogy nalam valami nagyon jo energia van jelen.

Erre volt szuksegem.
Koszonom.

Udvozlettel,
A. K. Los Angeles (USA) Vissza

 

 


 

 

 

A veletlen hozta,

hogy az interneten ratalaltam Zsuzsanna es Ferenc honlapjara.

Ebedidoben a szemem megakadt az "Osero" kifejezesen. Beleolvastam es mindent elfelejtettem: ebedet, idot, fonokot. Minden problemamra megoldast veltem talani a sorokban.
Problemam pedig volt eleg - jo ideje nem tudtam aludni, a sajat agyamba pedig le sem tudtam fekudni, olyan rosszul voltam benne;
- a lakasunk legkore nem volt kellemes,
- az egyik fiam naponta kapott fejgorcsot, hasmenessel kuszkodott,
- a masik fiamnak legszomja volt,
- mindharmonkon a levertseg, idegesseg, s a betegsegerzet vett erot,
- a rossz sugarzasoknak (is) koszonhetoen mellrakot allapitottak meg nalam,
Zsuzsannaeknak koszonhetoen a sugarkezelest ugy veszeltem at, hogy az altalaban vele jaro faradtsag, rossz kozerzet, borelvaltozasok majdnem teljesen elkerultak.
A lakasunk "fenyt" kapott a szonak minden ertelmeben, hisz megszabadultunk minden olyan rossz behatastol, ami fertozte eletunket.
A Zsuzsannatol es Ferenctol kapott ajandek eredmenyesseget mar 1 nap utan eszleltuk magunkon, mint a kod, ugy oszlott el rollunk a problemak sokasaga.

Jelenleg jol vagyunk, fiaim is en is felszabadultan tudjuk elni az eletet.

Teljes szivunkbol mondunk koszonetet Zsuzsannanak es Ferencnek mindenert. Iranyt mutattak nekunk, hogy eletunket hogy elhetjuk minden idegen befolyas nelkul

E. Cs. Bethesda, Maryland (USA) Vissza

 

 


 

 

 

Tisztelt Uhrin házaspár!

Szeretném magukkal megosztani azokat a tapasztalatokat, amik azóta történtek velem amióta megismertem magukat és igénybe vettem a tudásukat. 2005 nyarán vettem fel magukkal a kapcsolatot. Eléggé le voltam merülve energetikailag, mivel két pici gyermekem van. Éjszakánként felkeltek, egy perc szabadidőm nem volt mellettük, minden időmet lefoglalták. Anyósomékkal se valami jó volt a viszonyom, hiszen egy házban élünk és óhatatlanul előjönnek olyan problémák amik az együttéléssel járnak. Lemerültség és kedvetlenség volt rám jellemző. Ingerült voltam sok esetbe és feszült, azt éreztem hogy korlátozva vagyok bizonyos dolgokba és nem tudok mit tenni a felém irányult negatív energiákkal.

Sok beszámolóban azt olvastam hogy a kapcsolat felvétel napján az emberek különös dolgokat tapasztaltak, bizsergést, energia áramlást. Őszintén megmondom hogy én ilyeneket nem tapasztaltam, na de ami utána jött az maga a csoda. Nálam lassan de annál biztosan alakultak ki a pozitív változások. Mindig is optimista ember voltam, és nyitott a világra, de ezek csak hatványozottak. Az egész életszemléletem megváltozott, máshogy nézek a világra, teljesen kicserélődtem, rengeteg energiám van, nőtt az önbizalmam, teljesen megbékéltem önmagammal, imádok élni, tudok örülni a kis dolgoknak is. Úgy érzem magam, mint akinek megingathatatlan az önértékelése, könnyen veszem, a rám háruló akadályokat, fejlődött a problémamegoldó képességem, sikeresebb lettem az életbe. Úgy érzem hogy ezek a pozitív változások kihatnak az élet minden területére. Összességében megtaláltam a LELKI BÉKÉM. Rendkívül jól érzem magam a bőrömben, és ezt mások is észrevették. A gyermekeimen annyi változást látok, hogy ha el is kapnak valamilyen betegséget, könnyen átesnek rajta és gyors lefolyású a betegség, a tüneteik is enyhébbek. Most már tudom kezelni az embereket, ki tudom védeni a felém háruló negatív dolgokat. Rengeteg jó tanács olvasható a honlapjukon, amit próbálok egyre jobban magamévá tenni. Észrevettem, hogy a környezetem is szívesebben teremt velem kapcsoltat, nyitottabbak felém az emberek. Bár néha azt érzem hogy csodabogárként néznek rám, azért mert ennyire lelkesen és pozitívan állok a világhoz, hiszen a legtöbb ember a környezetemben a felfokozott és a rájuk nehezedő elvárások miatt elkedvetlenedettek, pesszimisták és befásultak. Mindenki másnak akar megfelelni, szerepet játszik, és kétségbeesve próbálnak fennmaradni az elvárásokkal teli világba, és amit a legnagyobb hibának látok hogy mindenki mástól teszi függővé a boldogságát, holott a boldogságot magunkba kell megteremteni. Elszomorodva látom mikor szétnézek a környezetemben, hogy mennyi szomorú, kedvtelen és agresszív ember van. Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy talán rajtuk is segítene ez a csoda, de tudom hogy ezt nem lehet erőltetni, és rábeszélni őket erre. Próbáltam már egyes emberekkel óvatosan és módjával megosztani a szemléletemet és a megtapasztalásaimat, de nagyobb részt falakba ütköztem. Sajnálom nagyon, mivel szeretném hogy más is részese legyen a csodának ami velem történt.

Nagyon szépen köszönöm amit értem tettek, örökké hálás leszek maguknak azért amiért megmutatták nekem az életnek ezt az oldalát.

G.-né D. G. Üllés Vissza

 

 


 

 

 


Koszonjuk, hogy Isten segitsegevel hozzasegitettek minket a nyugodt es pihenteto alvashoz.
Egeszsegunk a kezeles ota kituno, panaszaink megszuntek. Lakasunkban egyertelmuen erezheto a karos sugarzasok semlegesitese


Munkajukhoz tovabbi sikert kivanunk:

Andea es Zoltan, New York Vissza