Konklúzió

Végeredményben nem arról van szó, hogy előbb vagy utóbb mindenki valamilyen egészségkárosodást szenved aki huzamosabb ideig tartózkodik az általunk említett sugárzási zónákban, hanem arról, hogy aki huzamosabb ideig tartózkodik ilyen helyen, annak lényegesen nagyobb az esélye arra, hogy megbetegszik, illetve rákos daganatokat szerez. Lényegesen nagyobb a rizikófaktor! Pont úgy, mint a dohányzók esetében, kiknél mérhetetlenül nagyobb az esély a tüdőrák "beszerzésére" a nemdohányzókkal szemben.

A relatíve gyengébb idegrendszerrel rendelkező (érzékenyebb) személyek esetében viszont sokkalta nagyobb az esély a megbetegedésekre, ha a leírt helyeken huzamosabb időt töltenek. Tehát náluk csak idő kérdése, hogy ez mikor következik be! Ez a statisztika szerint kb. 2-8 év közé tehető.

Viszont az is tapasztalati tény (ki lehet mérni az aurán), hogy a huzamosabb ideig az emberi szervezetre káros sugárzásokban tartózkodó "ellenállóbb" ember immunrendszere is sérül, ezért sokkal hamarabb betegszik meg, és következésképp nehezebben gyógyul.

Mik azok a jelek, amik figyelmeztethetnek minket

  állandó gyengeség felkeléskor - fáradt ébredés;
  levertség - kedvetlenség;
  gyakori fejfájások - melynek oka ismeretlen;
  éjszaka többször is ki kell mennie - nem érthető;
  az emésztőrendszer zavarai - nincs ok rá;
  krónikus torokgyulladás - nem gyógyul;
  "érthetetlen" betegségek - az orvos szerint nincs semmi baja;
  gerincbetegségek - nem erőltette meg;
  és egyáltalán: sűrűn beteg - nehezen gyógyul.

Ugrás a nyitóoldalra    A teljes honlap újratöltése