Gyakran Ismételt Kérdések

 

"Emlékszünk rá, hogy az elektromosságot és a láthatatlan
hullámokat milyen mértékben kinevették annak idején?
Az emberről való tudásunk hasonlóan gyerekcipőben jár."
Albert Einstein

Témakörök:

Letöltés
Gyógyítás
Klimatizáció
Nekem is működik!
Részleges megrendelések(2)
Egyéb védekezési lehetőségek
A semlegesítés hatálya(2)
Valóban nem ártanak?
Tudománytalanság
Párkapcsolatok
Visszaállítás(2)
Nincs változás
Harmonizálás
Mértem!
Oktatás
Bizonyosság
Eredményesség(3)
Hiába vártuk hívásukat!
Ingyen kaptam - ingyen...
Távoli rendbetétel
Pozitív energiák
Biorezonancia
Saját védelem
Fáj a fejem(2)
Vízér az úton
 
Ha tevékenységünkkel kapcsolatos kérdésére
nem találja a választ, kérdezzen
osero@osero.hu

Vissza a nyitó oldalra    A teljes honlap újratöltése


Foglalkoznak-e Önök gyógyítással?

Nem, mi nem gyógyítunk! Annál is inkább nem, mivel véleményünk szerint olyan mint gyógyítás, nincs. Szerintünk csak gyógyulás létezik. Ezért mi Isten támogató segítségével "mindössze" a betegségek kiváltó okait szüntetjük meg, ha ezt az okot az egészségre káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások (vízér, Hartmann, Curry, stb.) és/vagy az általunk már (lásd: "Mit tudunk tenni?" rovat) ismertetett külső behatások (idegen civilizáció, negatív és gonosz erő, megszálló kóbor lélek, stb.) váltják ki. Az így megteremtett környezetben a gyógyulás már kizárólag a páciensen, s annak - Istenbe és önmagába vetett - hitén múlik. Tehát mi "mindössze" csak a gyógyulás feltételeit biztosítjuk közvetítésünkkel.
Vissza

Érdemes-e csak személyes kezelést kérni, a lakás rendbetétele nélkül?

Egyértelműen nem! A mi tevékenységünkben a személy és annak lakása képezi az "egész"-et. Ha ebből az egyik is hiányzik, ez már elegendő ok arra, hogy ne "működjön" megfelelően életünk. A káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások semlegesítésével, a pozitív energiát sugárzó felületek elhelyezésével, a harmonizálással Isten az Önök lakásából olyan otthont teremt, melyben nyugalmat és energiával való feltöltődést találhat(nak) a benne lakó(k). Napközben amíg távol vannak otthonuktól energiát használnak, majd ha hazajönnek, az ülő- és fekvőhelyeken tartózkodva - szinte azonnal - képesek feltöltődni. Csupán a személyes kezelés, ezt hosszú távon nem tudná biztosítani.

Érdemes-e csak a lakás semlegesítését kérni, személyes kezelés nélkül?

Egyértelműen nem! De lásd az előző kérdést is! Továbbá: a személyes kezelés hiányában nem tudná a szervezete megfelelően hasznosítani az otthona által biztosított energiákat, az esetlegesen meglévő külső behatások (idegen civilizáció, negatív és gonosz erő, megszálló kóbor lélek, stb.) miatt.
Vissza

Az ún. bio-gyapjú ágynemű-garnitúra beszerzésével ugyan olyan egészséges környezet alakítható ki mint az Önök tevékenységével?

Egészen másról van szó! A bio-gyapjú ágynemű-garnitúra nem kimondottan a káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások leárnyékolására (tessék elolvasni a termékismertetőt) készült. Ennek beszerzésével még nem alakulhat ki semmiféle egészséges környezet. E garnitúrák hatása csak akkor érvényesülhet, ha használják is. Tehát csak a garnitúrában alakulhat ki valamiféle védelem, mely mérési tapasztalataink szerint elég mérsékelt fokú. Nem is beszélve arról, hogy a védelem biztosítása céljából család minden tagja számára be kell szerezni e garnitúrákat. Számoljunk csak: derékalj, plusz lepedő, plusz takaró, plusz párna. Szorozva a családtagok számával... És akkor még nem beszéltünk a fejről (a fejünkről)! Ugyanis ez csak akkor lenne védve, ha ez is folyamatosan élvezhetné az ágynemű védelmét. Belátható, hogy elég kényelmetlen alvás esne folyamatosan letakart fej mellett.

S ha nem fekszik e ágyneműk védelmében, hanem pl. a TV-t nézi (a nappaliban) vagy étkezik (pl. az étkezőben), akkor egyáltalán nincs semmiféle védelemben része. Nem is beszélve arról, hogy ebben az esetben nincsenek pozitív sugárzó felületek sem, így a minden nap szükséges feltöltődésre sem kerülhet sor.
Továbbá...  Vissza

Úgy tudom, hogy az emeletes házak (pl. lakótelepi épületek) minden emeletén mérhetők káros sugárzások. Ha én pl. a második emeleti lakásomat semlegesíttetem, akkor az összes felettem lakó lakása is semlegesítve lesz?

Nem! A semlegesítés csak az Ön lakásában, illetve annak is csak az Ön által kért helyiségeiben működik. Az Ön alatt, illetve felett (vagy oldalt) lakók ebből semmiféle "juttatást" nem élveznek. Nem is beszélve arról, hogy Isten nem csak a föld felől, hanem a fentről (és minden oldalról) érkező kozmikus eredetű sugárzásokat is semlegesíti.

A lakás vagy az épület káros sugárzásoktól való semlegesítése milyen tartós? Meddig bírja ki, kell-e, illetve milyen gyakran kell a semlegesítést felújítani?

Tudomásunk szerint nem határozható meg ilyen időintervallum. Az ily módon kialakított védelem elviekben soha sem szűnik meg. Viszont az épület drasztikus átalakítása (falak lebontása- áthelyezése), illetve természetes, vagy természetellenes földmozgások (földcsuszamlás, földrengés, illetve föld alatti építkezés pl. alagút-fúrás, bányatevékenység) után ismét szükséges lehet a semlegesítés megismétlése. De ez egyetlen (táv)mérésből megállapítható. Több olyan referenciával is rendelkezünk, ahol a lakás kisebb (pl. festés- mázolás, tapétázás, parkettázás, galéria kialakítása) átalakítása után sem volt szükség az ismételt beavatkozásra. Viszont lakótelepi lakások (főként panel) esetén előfordulhat, hogy a közvetlen (oldalt, fent, alant) szomszéd tevékenysége oly statikus rombolást végez, mely felboríthatja a semlegesítést. Vissza

Minden esetben eredményesek?

Talán előbb azt lenne szükséges tisztáznunk, hogy Ön szerint valójában mit is jelent az eredményesség! Pl. ha arra gondolt, hogy minden esetben sikerül-e Urunkkal felvenni a kapcsolatot, és közvetítésünk okán Isten semlegesíti-e a geobiológiai és kozmikus eredetű káros sugárzásokat a megrendelő otthonában, akkor a válaszunk egyértelmű: IGEN. Viszont ha Ön az esetleges fizikai problémákra (megbetegedésekre, egészségügyi panaszokra) gondolt, akkor azt kell mondanunk, hogy: ha a panaszait az egészségre káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások, és/vagy az általunk ismertetett (lásd: "Mit tudunk tenni?" rovat) külső behatások (idegen civilizációs behatások, negatív és gonosz erők, megszálló kóbor lelkek, stb.) okozták, akkor feltétlenül tudunk segíteni, különben nem. De egy biztos: a semlegesítési tevékenységtől még senki sem lett rosszabbul! Tehát soha sem ártunk!

Honnan tudom megállapítani, hogy Önök ténylegesen elvégezték-e a vállalt feladatokat?

Úgy gondoljuk, hogy az egyhónapos megtapasztalási idő bőven elegendő arra, hogy eldöntse: panaszaiban van-e gyökeres változás, vagy nincs. Már az első semlegesítés utáni éjszaka elteltével is kell legyenek ez irányú tapasztalatai, tehát véleménye kialakításához nem szükséges kivárnia az egy hónapot. Véleményünk szerint ez az egy hónap bőven elegendő biztosíték, de végeredményben más radiesztéza megbízásával bármikor leellenőriztetheti tevékenységünk "nyomait", bár - mint tudjuk - nagyon sok az önjelölt radiesztéza, ki nem képes különbséget tenni a vízér és a vízfolyás, valamint az azok által kibocsátott sugárzás között (lásd a következő kérdésre adott választ).

Mellesleg létezik több ún. közvetett bizonyíték is a káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások semlegesítésének igazolására. Ezeket mi is csak az idő múlásával fedeztük fel - értettük meg -, s az óta úgy kezeljük e jelenségeket, mint a semlegesítés pozitív "mellékhatásait".

Az egyik ilyen mellékhatás az, hogy lényegesen (mindenki számára észrevehetően) kevesebb lesz az Urunk által kezelt lakásban a bogarak (pl. pókok, hangyák, stb.) száma. Végeredményben ennek így is kell lennie, mivel ezek a bogarak kifejezetten vízér sugárzásának közelében szeretnek élni.

A másik figyelemre méltó tapasztalat a lakás páratartalmával függ össze. Ugyanis egy vízerekkel "teletűzdelt" lakásban állandó jelleggel magas páratartalom mérhető a nagyfokú kipárolgás miatt. A semlegesítés után ez a magas páratartalom a tapasztalatok és a mérések szerint jelentősen (akár 30%-al is) csökken. Mivel e "mellékhatás" egyszerű módon mérhető, így számunkra ez a jelenség bizonyíték erejével bír. De meglepő tapasztalatot nyerhet ezzel kapcsolatban akkor is, ha a lakás semlegesítését követő 2-3 hónap múltával elvégez egy egyszerű kísérletet: Egy egészséges almát vágjon ketté, s helyezze el egy tányéron. Pár nap, de egy hét múltával bizonyosan azt fogja tapasztalni, hogy várakozásával ellentétben a kettévágott alma nem romlik el, hanem szépen elfonnyad- megaszalódik. Még meggyőzőbb a kísérlet, ha késő ősszel illetve kora télen végzi el, mivel ilyenkor sokkal nagyobb a környezeti páratartalom.

S talán még egy tapasztalat: Többen is megtapasztalták, hogy az adott életterükben télen, a semlegesítés előtt sokkal magasabb környezeti hőmérsékletet kívántak meg, mint a semlegesítés után. Igaz, hogy ezen észrevételnek egyik része szubjektív, viszont a szoba mindenkori hőmérséklete bármikor objektív módon megmérhető. Ha az általunk végzett semlegesítés után valóban kisebb hőmérsékletet kívánnak az ott lakók, akkor ennek az anyagi vonzatán túl, még bizonyító értéke is van.

Az Önök által semlegesített lakásomat, három hónappal tevékenységük után bemérte az egyik kedves barátom és úgy találta, hogy vízér és Hartmann háló is található a lakótérben. Mivel igen csak felbosszantott barátom mérési eredménye, így felkértem egy számomra teljesen ismeretlen természetgyógyászt is, hogy Ő is mérje be lakásomat. A természetgyógyász, barátommal ellentétben egyáltalán nem talált a lakásban káros sugárzást, ami Őt roppant módon meg is lepte. Kérdezném, hogy akkor most valójában mi is az igazság, kinek a mérését fogadjam el?


Első sorban azt kell tisztáznunk, hogy a semlegesítést nem mi, hanem minden esetben Urunk végzi! Mi mindössze csak közvetítők vagyunk Önök és Urunk között!
A fevetett kérdésre adott válaszomat egy apró felvetéssel kezdeném: mi történt volna akkor, ha előbb a természetgyógyászt bízza meg a feladattal? Szerintem akkor kedves barátja szóba sem került volna! De talán térjünk a lényegre.

Mint ahogyan mindenkinek, Önnek is megvolt a lehetősége az egyhónapos megtapasztalási időre, melyet igénybe is vett. Még az egyhónapos megtapasztalási idő lejárta után is teljes mértékben meg volt elégedve az Urunk által végzett tevékenységgel, ezt az Ön által küldött Email is bizonyítja. Valamint ezt látszik alátámasztani az Ön által megbízott, s általam nem ismert természetgyógyász mérése is. Tehát ezek alapján mindössze csak arról lehet szó, hogy kedves barátja napokban elvégzett mérési eredményeinek hitelességéről beszéljünk. Mivel már nagyon sok helyen, többek között e honlapon is leírtam a
vízerekkel kapcsolatos tudnivalókat, s mivel már nagyon sok helyen, többek között e honlapon is leírtam a radiesztézák hitelességével kapcsolatos véleményemet, nem ártana tudni, hogy kedves barátja mily mértékben bírja, mily mértékben rendelkezik ezen ismeretekkel. Természetesen nem arra gondolok, hogy mikor és milyen tanfolyamot végzett, hanem arra, hogy ismeretei megfelelnek-e a hiteles radiesztéziai mérések követelményeinek, ugyanis az Ön által ismertetett esetben egyértelműen valamilyen ismerethiányról lehet szó. Első helyen pl. nem ártana tudni azt, hogy barátja valóban tisztában van-e a vízér fogalmával. Ha igen (mert ha nem, akkor nincs is miről tovább beszélnünk), akkor jó lenne tudni, hogy mérése közben kedves barátja vízeret (Hartmann hálót), vagy a vízér (Hartmann háló) által kibocsátott káros sugárzást kereste-e. Ugyanis ez egyáltalán nem mindegy. Ha emlékszik még rá - de erről még most is meggyőződhet honlapunkon - mi egyáltalán nem azt ígértük, hogy lakásából eltávolításra kerülnek a vízerek, sőt azt sem, hogy lakásából eltávolításra kerülnek a Hartmann hálók. Mi konkrétan azt ígértük, hogy semlegesítésre kerülnek a lakásában található káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások, így többek között a vízerek és a Hartmann hálók által kibocsátott káros sugárzások is. Tehát egyáltalán nem mindegy, hogy kedves barátja valójában mit is keresett, s ennek függvényében mit is talált. Lám a természetgyógyász nagyon is jól tudta, hogy mit is kell keresnie!

Végeredményben mi biztosak vagyunk tevékenységünk sikerességében. Ezt igazolják eddigi eredményeink s azok, kik ránk bízták magukat. Ha figyelmesen átolvassa a Referenciák rovatunkat, akkor Ön is találkozhat akár hozzáértő "szakmai" véleményekkel is, melyek állításaink igazát bizonyítják.
Vissza

Olvastam ismertetőjükben, hogy: "kívánságára olyan pozitív energiát sugárzó felületeket helyezünk el az épületben található összes fekvő- és ülőhely alatt, melyek folyamatosan biztosítják az ott tartózkodók regenerálódását, feltöltődését". Szeretném tudni, hogy mi történik akkor ezekkel az ún. pozitív energiát kibocsátó felületekkel, ha pl. átrendezem a lakást? Ismét Önöket kell hívnom, hogy rendezzék át a bútorok új helyének megfelelően ezeket a pozitív energiát kibocsátó felületeket?

Nem! Mivel e pozitív energiát sugárzó felületek az ülő- és fekvő-bútorokhoz lettek rendelve (ha úgy tetszik hozzá lettek "kötve"), így tetszés szerint átrendezheti a lakást, a kérdéses bútorok mindegyike viszi magával a saját pozitív sugárzást kibocsátó helyét. Viszont ebből az következik, ha kidobja vagy eladja ezen bútorok valamelyikét, a pozitív sugárzást kibocsátó felületet is eltávolítja a lakásból a kérdéses bútorral együtt. Viszont valódi gondot okozhat, ha pl. vásárol egy (vagy több) új, a lakás semlegesítése idején még nem meglévő ülő- vagy fekvő alkalmatosságot. Mivel Isten segítő keze általi tevékenykedés idején még e bútor(ok) nem volt(ak) a lakásban, így természetesen nem is szolgáltathat(nak) pozitív energiát. Továbbá gondot okozhat(nak) Urunk tevékenykedése után megvásárolt, illetve elhelyezett bio-gyapjú ágynemű(k), illetve mágneses lepedő(k) is, mivel ezek nagyon erőteljesen megzavarják (felborítják) a belső téri energia-egyensúlyt. Gyakorlatilag disz-harmóniát hoznak létre. E két utóbbi esetben valóban szükséges a velünk való ismételt kapcsolatfelvétel.
Vissza

Tartanak-e Önök tanfolyamot vagy valamilyen képzéssel foglalkoznak-e?

Mivel tevékenységeink lehetőségét kizárólagosan Teremtőnktől kapott képességeinknek köszönhetjük - tehát nem csak tanulás útján elsajátítható ismeretekről van szó -, így ezek továbbadásáról csak abban az esetben lehetne szó, ha valaki ugyan ilyen képességekkel rendelkezne. De ekkor képességeinek megléte miatt, feltehetően nem lenne ránk szüksége. Ezen okok miatt semmiféle oktatással, sem tanácsadással nem foglalkozunk, és a jövőre nézve sem tervezzük azt!
Vissza

Nagyon nehezen, de végül is el tudom fogadni az Önök "tevékenységét" abban az esetben, ha pl. a semlegesítésnél vagy a személyes rendbetételnél fizikailag is jelen vannak. Viszont egyáltalán nem tudom elfogadni az Önök által "távoli" rendbetételnek nevezett "tevékenységüket". Ismertetőjükben azt állítják, hogy e "távoli" rendbetétel ugyan olyan értékű, mintha a helyszínen tartózkodnának. Önök szerint mivel, és hogyan magyarázható e "jelenség"?

Arról van szó, hogy a helyszíni "tevékenykedésünk" alkalmával sem érintenénk meg soha, sem a "kezelt" személyt, sem pedig a "kezelt" helyiség(ek)et. Ennek radiesztéziai okai is vannak, ugyanis minden élő- és élettelen formának polaritása van. Ebből az következik, hogy ha valamit vagy valakit megérintünk, akkor 50% az esély arra, hogy velünk ellentétes polaritással találkozunk, ami azonnali "rövidzárlatot", azaz azonnali energiavesztést okoz mind a megérintett, mind az érintő formában. Ha viszont azonos a polaritás, akkor elkerülhetetlen a nem kívánatos energia, adott esetben a bioenergia cseréje. Mivel mi a Teremtőnk által biztosított Isteni eredetű energiát közvetítjük, feltétlenül kerülnünk szükséges a "más fajta" energiák cseréjét.

Tudásunk és tapasztalataink szerint ezen érintés nélküli kezelés maximális távolságát minden esetben a kezelő belső energiaszintje határozza meg. E belső energiaszint, pl. az aura méretével is detektálható. Mivel a mi auránk mérete gyakorlatilag a végtelennel egyenlő, teljesen közömbös az, hogy mekkora távolságra tartózkodunk a kezelés "tárgyától". Nem is beszélve arról, hogy a semlegesítéseket, energetikai kezeléseket Urunk hajtja végre, s mint tudjuk Urunktól elviekben mindenki azonos távolságra helyezkedik el. Ezt bizonyítják azok a teljes mértékben megelégedett bel- és külföldi pácienseink is, kikkel még soha sem találkoztunk személyesen. Így pl. sikeres kezelések történtek már tőlünk több száz, illetve több ezer kilométerre lévő páciensek esetében, kiknek Urunk otthonukat is rendbe tette.

S talán végezetül még annyit, hogy "távoli" tevékenységünk hatásának bizonyságát nem a megrendelő hite, hanem annak megtapasztalása szolgáltatja. Miért nem próbálja ki Ön is?
Vissza

Tudom, hogy az Önök feladata nem az ilyen jellegű tájékoztatás, de szeretnék végre tisztán látni ebben az elembertelenedett világban. Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy hogyan állapítható meg pl. egy magát boszorkánynak, illetve varázslónak tartó személyről, hogy valóban rendelkezik-e az általa ígért lehetőségekkel?

Valóban nem tartozik vállalt feladataink közé az ilyen jellegű tájékoztatás, de semmi akadályát sem látom annak, hogy közöljem Önnel ezzel kapcsolatos magánvéleményünket. Hangsúlyozom: Ez csupán magánvélemény!

Nem tartom valószínűnek, hogy valaki is varázslónak nevezné, illetve hirdetné magát, bár valószínűleg varázsló kategóriában tette le vizsgáit. Feltehetően a szóban forgó személyek nem varázslónak, hanem mágusnak nevezik magukat, és általában elhatárolódnak a boszorkányoktól. De az "ügy" szempontjából teljesen közömbös a megnevezés. Ha jól értelmezem szavait, akkor egyszerűen bizonyosságot szeretne szerezni egyes személyek, illetve azok tevékenységének valódiságáról.

Talán kezdeném a referenciákkal! Ilyen és hasonló esetekben nagyon fontos a referencia. Viszont a dolgok kényes volta miatt nagyon nehéz, egyes esetekben szinte lehetetlen megfelelő hitelességgel rendelkező referenciát beszerezni. Gondolja csak át, hogy Ön adott esetben nyilatkozna-e? Szolgáltatna-e bármely érdeklődőnek referenciát? Nem vagyok meggyőződve arról, hogy szívesen tenné! Viszont a már évek óta sikeresen tevékenykedő személy nagyon sok referenciával rendelkezhet, tehát tessék érdeklődni!

Továbbá a személyes találkozás általi benyomások, észrevételek is szolgáltathatnak adatokat:
  • aki valójában rendelkezik az átlagtól eltérő képességekkel (szándékosan nem írtam természet felettit, mivel olyan szerintem nincs), az sohasem törekszik arra, illetve nem várja el, hogy csodálják, mert tudja, hogy képességeinek mértéke nem függ egy másik ember elismerésétől;
  • tudja, és e szerint is él, hogy e képességek birtoklása nem dicsőség, hanem leginkább felelősség;
  • tudja, hogy e képességek egyáltalán nem "magasabbrendűbbé", hanem mindössze mássá teszik az embert;
  • nem ijesztget, sem nem fenyeget, hanem megért és biztat;
  • soha sem hivatkozik ezoterikus, illetve egyéb végzettségeire (tanfolyamok, beavatások, stb.), mert tudja, hogy aki nem rendelkezik különleges képességekkel, az hiába is törekszik rá, úgy sem sikerül e képességeket tanfolyamokon megszereznie;
  • a személyes szabadság és a szabad akarat védelme miatt, a kliens tudta és beleegyezése (személyes engedélye) nélkül soha sem végez rajta sem diagnosztizálást, sem "beavatkozást";
  • s talán a legfontosabb szempontja: még véletlenül sem ártani!
Végezetül nem árt tudni, hogy az átlagtól eltérő (különleges) képességek mögöttes (ún. spirituális) energiáit, ezek mértékét, illetve e képességek egyes megjelenési formáit aránylag egyszerű ezoterikus eszközökkel (inga, pálca) ki lehet mérni. Úgy gondolom, hogy aki valójában rendelkezik e különleges képességekkel, az nem utasít vissza egy ilyen mérést. Más lapra tartozik - és adott esetben kőkemény problémát jelenthet -, hogy végeredményben ki is vállalja és végzi majd el ezt a mérést! Ugye nem szükséges részleteznem, hogy miért? Vissza

Az a meghatározás, hogy "párkapcsolat megerősítése" vagy "párkapcsolat rendbetétele", vajon mit takarhat? Netán azt jelentené, hogy szerelmi kötés létrehozása? Nem mond ez ellent a weblapon eddig leírtaknak?

Talán pontosítsunk egy kicsit! A kérdéses rész pontosan így hangzik: "pár-, és egyéb emberi kapcsolatok megerősítése, rendbetétele, az adott körülményekhez való optimalizálása-, harmonizálása." Hangsúlyoznánk, hogy nem csak párkapcsolatról van szó!
A pár-, és egyéb emberi kapcsolatok megerősítése, rendbetétele esetében arról van szó, hogy egy jól működő pár-, és egyéb emberi (pl. baráti, testvéri, stb.)   kapcsolatban is előfordulnak kissé "nehezebb" napok, sőt olykor hetek is. Ezek a kezdetben semmiségnek tűnő kis ellentétek odáig fajulhatnak, hogy az egyik - vagy mindkét - fél komolyan kezdi fontolgatni a különélést, illetve a teljes elhatárolódást mint egyetlen lehetőséget. Nos ez az a pont (holtpont), ahonnan mi Isten, és természetesen a páciensek tevékeny közreműködésével kibillenthetjük Őket. Hangsúlyozom, hogy a harmonizáláshoz feltétlenül szükség van mindkét fél személyes engedélyére (kérésére), és tevékeny hozzájárulására!

Egy másik esetben, pl. egy olyan magányosan élő személyről van szó, ki pár-, és egyéb emberi kapcsolat híján magányosan él, de már nagyon vágyik egy számára is megfelelő pár-, és egyéb emberi kapcsolatra. Az Ő kezelésével (harmonizálásával) - melynek Ő is tevékeny részese -, olyan személyiségjegyek és magatartásformák alakulhatnak ki benne (megváltozik a kisugárzása), melyek nagymértékben elősegíthetik számára a kívánt pár, és egyéb emberi kapcsolat létrehozását. Tehát szó nincs arról, hogy mi szerelmi kötést hoznánk létre, hisz ellenkezik elveinkkel.
Vissza

Idézetek egy névtelen levélből: "Nagyon nehéz szívvel küldöm Önöknek e üzenetet! Bízzunk abban, hogy én tévedek, de sajnos őszintén meg kell írnom önöknek mit érzek most." " ...ingyen adta nekem Isten, ingyen is tudom csak továbbadni".

Bár nem szokásunk névtelen levelekre reagálni, most mégis kivételt teszünk, mivel úgy gondoljuk, hogy akár többeket is érdeklő témát érinthet e levél.

Le kell szögeznünk a legfontosabbat; idézgetni mi is tudunk, sőt mi legalább pontosan tesszük ezt! Nézzük csak pontosan mit is mondott Jézus 12 tanítványának amikor is szolgálatba küldte őket: Luk(10.7) "Ugyanazon házban maradjatok pedig, azt evén és iván, a mit ők <adnak>: mert méltó a munkás az ő jutalmára." Számunkra úgy tűnik, hogy Jézus sem tiltotta meg, hogy a "munkás" jutalomban részesüljön. Ha tovább elmélkedünk, akkor felmerülhet benünk egy olyan kérdés is, hogy pl. Jézus cca. három éves tevékenysége alatt miből is élt? Erre is maga a Szent Biblia adja meg a pontos választ: Luk(8.3) "És Johanna, Khúzának, a Heródes gondviselőjének felesége, és Zsuzsánna, és sok más asszony, kik az ő vagyonukból szolgálának néki."

A fentiek ismeretében valóban úgy tűnik, hogy tevékenységükért nem kértek, sőt nem is fogadtak el pénzt, "mindössze" csak 13 fő részére igényeltek teljes ellátást; étkezést, ruhát és szállást. Ebből kiindulva nagyon érdekene minket, hogy Ön adott esetben mit választana: kísérőinkkel együtt több napra vendégül látna minket a fent említett teljes ellátással, vagy talán inkább szívesebben fizetne 30 nap múltával egy szerényebb összeget az Ön által is megtapasztalt, és az Ön által is sikeresnek ítélt tevékenységért? 
Vissza

Ha jól értelmeztem telefonbeszélgetésünket, akkor a harmonizálással kapcsolatban azt mondták: Ha a család valamely tagja nem tartózkodik a megbeszélt időpontban a megbeszélt helyen, akkor az Ő személye kimarad az ún. harmonizálásból, s jó tudni, hogy a harmonizálásba Őt nem lehet utólagosan elhelyezni.

Urunk a lakás (helyiség, ház) káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzásoktól való semlegesítésével egyidőben végzi el az ott lakók (akik ezt igénylik) és a lakás harmonizálását (nem összetévesztendő a személyes harmonizálással, mely a személyes kezelés része), mely valójában az egymáshoz való rendelést jelenti. A sikeres harmonizálást követően a lakás és a bentlakók között harmónia alakul ki, azaz harmóniában lesznek egymással. Végső soron ugyan ez a célja a Feng Shui-nak is, csak ott a lakás berendezésével, a tér megfelelő módon való kialakításával, esetleges átalakításával, igyekeznek ezt a harmóniát több-kevesebb sikerrel megteremteni. Így alakul át a lakás, otthonná. Ezen túl, ha a harmonizáltak közül valaki a sikeres harmonizálást követően haza megy, azonnal érzi, hogy "otthon" van, azaz haza érkezett.

Nos, mint ahogyan a fentiekből is látszik, a harmonizálás a lakásban (helyiségben, házban) fellelhető káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások semlegesítésével egyidőben történik, így e két tevékenység szorosan összefügg egymással. Az ekkor elvégzett harmonizálás csak azokra a személyekre vonatkozik, kik e tevékenység alatt a lakásban tartózkodnak és erre engedélyüket adták. Ahhoz, hogy a későbbiek folyamán még valakit hozzárendelésre kerüljön e komplett egységhez, elsősorban is mindent és mindenkit "nullára", azaz az általunk talált káros geobiológiai és kozmikus eredetű   sugárzásokkal és behatásokkal teletűzdelt "eredeti" állapotába kell hoznia Urunknak. Végeredményben ez Urunk számára nem okoz különösebb gondot, hisz ezt teszi akkor is, ha valaki az egy hónapnyi megtapasztalási idő után úgy dönt, hogy... De nem gondolnám azt, hogy a család már harmonizált tagjai túlzottan örülnének e visszalépésnek.
Majd a "lenullázást" követően ismét végre kell hajtani a teljes kezelést a lakásra, és az összes olyan személyre vonatkoztatva, kik erre ismételten beleegyezésüket adták.
Vissza

Miután a megbeszélt időben megtörtént a kezelés, nagyon jól aludtunk, pihenten ébredt az egész család. Pár napig rendbelévőnek látszott minden, majd a harmadik-negyedik nap táján szűnni nem akaró fejfájás jelentkezett nálam. Mi lehet az oka, illetve lehet-e valamit tenni?

Eddigi tapasztalataink szerint a jelzett tünetek kiváltó okai a következők lehetnek akár és/vagy kapcsolatban is:

Tárgyi lehetőségeket:
Honlapunk (http://osero.hu) "Mit tudunk tenni?" anyagában részletesen fel vannak sorolva a következők: "Nem vállaljuk a bemérést és Urunk pedig nem javasolja a semlegesítést azon lakások esetében, melyben bármilyen fajta sugárzásmentesítő, bármilyen sugárzást semlegesítő, illetve bármilyen erőteret létrehozó eszköz(ök) van(nak) elhelyezve, attól függetlenül, hogy azok "működnek-e" vagy sem. Elképzelhető, illetve nagy a valószínűsége, hogy a már meglévő (vagy a későbbiek során vásárolt) mágneses lepedő(k), illetve mágneses derékalj(ak), nagyméretű tükrök a semlegesítéssel diszharmóniába kerülve érzékenyebb embereknél tartós fejfájást okoz(nak), ezért használatuk és jelenlétük a lakásban nem ajánlott. A lakás kezelését (semlegesítését, harmonizálását) követően a lakásba bevitt, illetve a lakás kezelését követően a lakásból eltávolított berendezési tárgyak, illetve a lakás kezelésekor a lakásban már meglévő, de a kezelést követően áthelyezett nagyméretű mágnesek (hangfalak), különféle üvegkristályok és ásványok felboríthatják (megszüntethetik) a lakásban létrehozott harmóniát."
Az érintett személy tevékeny "közreműködésével" összehozott tünetek:
Isten segítő keze által végrehajtott kezelés eredményeként minden érintett személy többek között energetikai kezelésben is részesül. Lásd: honlapunk (http://osero.hu) "Mit tudunk tenni?" anyagában leírtakat. A kezelés során megnyitásra kerülnek a személy energiacsatornái, s ez által megindul a normális energiaáramlás. A kezelt személy állandó energia-utánpótlásban részesül a megfelelő energiákkal rendelkező ülő-, és fekvőhelyek jóvoltából. Ha az érintett személy a kezelést követően továbbra is folyamatos, általa megfelelően le nem kezelt stresszben él, a le nem kezelt stressz az energiacsatorna helyi szűkületét okozhatja. E szűkület előbb vagy utóbb fájdalommal járó testi tüneteket eredményez, mivel az ülő-, és fekvőhelyek jóvoltából az energiautánpótlás továbbra is folyamatos. A tünetek minden esetben annál a neki megfeleltetett szervnél jelentkeznek; ahol az energiacsatorna túlzottan leszűkült:
Pl. szűnni nem akaró torokfájás (mit nem tud kimondani? Mi bántja a "begyét"?), gyomorfájás (mit nem tud "megemészteni"?), derékproblémák (nem elég hajlékony! Miért nem képes meghajolni? Ami nem hajlik, az törik!), szív és mellkas-problémák (az illetőt állandóan foglalkoztató, lelki eredetű vélt vagy valós sérelmek, számára megoldhatatlannak látszó feladatok "nyomása" terheli. Valójában mitől is fél? Valóban megoldhatatlan lenne a probléma? Ha igen, akkor meg kell tanulni elfogadni!), fejfájás (általában önértékelési problémára utal; folyamatos alá, illetve túlértékelés), stb. Az energiaáramlás e szűkített folyamata az egészségre igen káros negatív visszacsatolásként jelenik meg permanens módon erősítve önmagát, s célirányosan ráható kezelés (pl. gondolkodásmód-, és/vagy életmód-változtatás) nélkül előbb vagy utóbb fizikai betegség(ek)ben nyilvánul meg. Következésképp e tüneteket célszerű a szervezet vészjelzéseként értelmezni, s azonnal cselekedni!
Jó szívvel ajánlanánk figyelmükbe a honlapunkról is letölthető "Az élet titka" című anyagunkat!

 

A következő történet előzménye az volt, hogy az alábbi levél írója személyes (telefon) megrendelésére mi elvégeztük a szokásos közvetítési és egyéb ilyenkor szokásos feladatainkat, majd az egy hónap megtapasztalási idő után a levél írója úgy döntött, hogy nem tart igényt elvégzett tevékenységünkre. Kíváncsi kérdésemre, hogy: "Ennek mi az oka?" azt a választ adta, hogy: "Erre nem kívánok válaszolni!" Tudomásul vettem döntését. Isten feltehetően e döntés hatására rövid időn belül visszaállíthatott mindent az eredeti állapotba, mivel pár nap elteltével az alábbi Email-t kaptuk:

"Kedves Uhrinék! Amióta visszaállították az 'eredeti állapotot', azóta minden nap igen erős fejfájásom van. Kérem ne tegyenek semmit az 'érdekemben' felejtsenek is el, csak gondoltam tudatom, hátha volt már ilyen eset."

Nem árt ismét felhívni a figyelmét arra a tényre, hogy az általunk ismertetett geobiológiai és kozmikus eredetű, az emberi szervezetre káros sugárzások semlegesítését megvalósító védelmet nem mi hozzuk létre, hanem közvetítői kérésünkre Urunk. Ezt a védelmet megszüntetni sem vagyunk képesek. E megszüntető tevékenységet is Urunk végzi akkor, amikor úgy látja, hogy ezt szükséges megtennie. Tehát a megszüntetésbe már mi sem szólhatunk bele.
Levele tartalmából arra következtetünk, hogy most azt gondolja, hogy kellemetlen fejfájását mi "intéztük" el (talán elégtételként, talán frappáns válaszként), de ez egyáltalán nem így van. Mi senkinek sem ártunk. De még ha szeretnénk (de mint említettük, ez szóba sem jöhet) sem tudnánk ártani, hisz (hála Istennek) teljes mértékben hiányoznak belőlünk az ártáshoz feltétlenül szükséges képességek. Kellemetlen fejfájásának azonban több oka is lehet:

Feltehetően arról lehet szó, hogy az Ön által eltöltött (több mint egy hónapnyi) megtapasztalási idő alatt szervezete igen csak hozzászokhatott a nyugodt, harmonikus és sugárzásmentes környezethez, s most hatalmas sokként éli meg az ezek helyén megjelenő "rettenetet". Véleményünk szerint egy hét, max. tíz nap múltával szervezete ismét visszaáll az "eredeti" (a semlegesítés előtti) állapotra, kénytelen-kelletlen alkalmazkodik (visszaszokik), s ez által megszűnik kellemetlen fejfájása is.

Viszont oka lehet fejfájásának az is, ha a lakásában valamilyen passzív sugárzásmentesítő eszköz (pl. egy vagy több, műanyaggal bevont, rombusz alakú hengerelt rézlap) nyert elhelyezést, és kérésünk ellenére a semlegesítés előtt nem lett véglegesen eltávolítva a lakásból, illetve az elmúl napokban esetleg vissza lett helyezve. Az ilyen, és ehhez hasonló készülék(ek) a káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások ismételt, és hirtelen való megjelenését - passzív elem(ek) révén - képtelen(ek) korrigálni (a saját maguk által kibocsátott sugárzással), így igen komoly fejfájást okozhat(nak), sőt szélsőséges esetben, ez a fejfájás a későbbiek során akár véglegesen meg is maradhat. Nem véletlenül szabjuk feltételként semlegesítés előtt, az ilyen jellegű készülékek végleges eltávolítását.

Végezetül - de nem utolsósorban - az is elképzelhető, hogy "egyszerűen" csak fáj a feje, s e kellemetlen tény semmiféle összefüggésben sincs a védelem feloldásával, az eredeti állapot visszaállításával, a káros sugárzások ismételt megjelenésével.
Vissza

A "Fáj a fejem" című levélre adott válaszukban azt állítják, hogy: "Mi senkinek sem ártunk. De még ha szeretnénk (de mint említettük, ez szóba sem jöhet) sem tudnánk ártani, hisz (hála Istennek) teljes mértékben hiányoznak belőlünk az ártáshoz feltétlenül szükséges képességek." Akkor hogyan kell értelmezni azt az esetet, amikor visszaállítanak mindent az eredeti állapotba. Ilyenkor a nyakába zúdítják az illetőnek az összes káros sugárzásokat és az egyéb káros behatásokat! Ekkor sem ártanak?

Véleményünk szerint nem! Az illető(k) semmivel sem kerül(nek) rosszabb helyzetbe mint eredetileg volt(ak). Ugyanis a fenti esetben mindössze arról van szó, hogy mi igyekszünk megfelelni annak a törvényi előírásnak mely szerint, ha két fél között valamilyen okból nem jönne létre a remélt szerződés és az eredeti állapotok megváltoztak, akkor a változtatást elkövető(k) köteles(ek) az eredeti állapotot helyreállítani. Ezért mi az eltávolítások során Urunkat arra kérjük, hogy egy-egy személyes "zsákban" gyűjtse össze az eltávolítások során fellelt káros behatásokat, s ha nem jönne létre a szerződés, szolgáltassa azt vissza eredeti tulajdonosának. Így ebben az esetben mindössze annyi történik, hogy az illető visszakapja a "zsákját", azaz helyreáll az eredeti állapot.
Vissza

Többször is elolvastam Őserő című könyvüket. A többszöri olvasás során kialakult bennem egy olyan érzés, hogy: "Igen! Ennek így működnie kell!" Kipróbáltam az ott leírtakat, s pontosan azt tapasztaltam, amit Önök is tapasztaltak: működik a semlegesítés! Nekem is! Semmi kétség, többször is kipróbáltam! Mi erről a véleményük? Hogyan tudnám fejleszteni, majd hasznossá tenni magam?

Leírt tapasztalata valós alapokon nyugszik, bár elöljáróban már most szükséges megjegyezni, hogy feltehetően nem rendelkezik semmiféle semlegesítési képességgel. Erről úgy tud a legegyszerűbben meggyőződni, ha egy idegen (és nem saját családja birtokában lévő) lakásban próbálja meg semlegesíteni a káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzásokat.

Legjobb tudásunk, és a beérkezett - az Önéhez hasonló, illetve azzal teljes mértékben megegyező - tapasztalatok alapján arról van szó, hogy Urunk mindenki számára biztosítja a (minimum egyszeri) megtapasztalás lehetőségét. Ha pl. valaki elolvassa naplónkat, és elvégzi az ott ismertetett káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások semlegesítésére vonatkozó részeket, akkor azt fogja tapasztalni, hogy (átmenetileg kb. egy hónapnyi időtartamra) neki is "működik". Ez által (majdnem) bárki meggyőződhet arról, hogy az ott leírtak valós történéseket ismertetnek, továbbá - véleményünk szerint - ez tökéletes, s mindenki számára elegendő bizonyíték Urunk létezésére is!

Az a személy természetesen semmiféleképpen nem kaphat sem most sem később semmiféle megtapasztalást, ki e témát viccként kezeli, illetve maximálisan elutasítja a káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások létét, esetleg azok semlegesítésének lehetőségét. Viszont az egészséges mértékben kételkedők (pl.: "Próbáljuk ki! Lehet, hogy van benne valami!"), valamint az érzéseikre "hallgatók" minden esetben megkapják az említett megtapasztalást, és az is teljesen közömbös, hogy naplónk nyomdai vagy az Internetes változata szolgáltatja-e számukra ehhez az "alapot".
Vissza
 

Érdeklődő Email-t írtunk Önöknek, melyben megadtuk telefonszámunkat is remélve, hogy felhívnak, s telefonon keresztül bővebb tájékoztatást kaphatunk. Sajnos várakozásunk ellenére nem hívtak fel. Számunkra ez elég meglepő, mivel ma már egyre több vállalkozás használ akár ingyenesen is hívható telefonszámokat, bevételének, forgalmának növelése érdekében. Úgy látszik...

Feltételezése, mi szerint: "Úgy látszik..." valós alapokon nyugszik, ugyanis mi nem vállalkozásban, hanem szolgálatban végezzük e Isten által támogatott tevékenységet. A fenti észrevételeikből azonban valamilyen véletlen (pl. időhiány) folytán kimaradt, hogy Email-ban történt megkeresésükre - levelük kézhezvétele után azonnal - teljes körű tájékoztatást kaptak tőlünk Email-ben. Annak dacára tettük ezt, hogy a szóban forgó megkereső Email-ben azt is leírták, hogy "bőséges és széles körű ismeretekre" tettek szert honlapunk áttanulmányozása során. Végeredményben így egyáltalán nem lehet arról szó, mintha semmiféle tájékoztatásban sem részesültek volna. Valóban megküldték telefonszámukat, de levelükben sehol sem utaltak arra, hogy telefonhívásunkra várnának, bár mi sehol sem vállaltunk visszahívást.

A mi esetünkben - mint ahogyan az honlapunkon is olvasható - teljesen másként "működnek" a dolgok. Mi Isten támogatása mellett a többi radiesztézával ellentétben - kik a tevékenység elvégzése után (a sikeresség tényétől függetlenül), azonnal kérik a számla kiegyenlítését -, mindenki számára biztosítunk egy egyszeri 30 napos megtapasztalási időt, hogy Isten által támogatott tevékenységünk hatását megtapasztalhassák. S a védelmet csak abban az esetben véglegesítjük Isten segítségével, ha e Isten által támogatott tevékenységünk megoldotta egészségi, illetve más egyéb problémáikat. A fentiek miatt mi úgy gondoljuk, hogy a velünk való kapcsolatban az Önök kockázata kell, hogy legyen az érdeklődő telefonhívás(ok) költsége, a mi kockázatunk pedig az a 2x3 órás igen megfeszített szellemi igénybevétellel járó közvetítés, melyet az Önök érdekében végzünk. Ugyanis mint ahogyan azt említettük is, és honlapunkon is olvashatták: "Ha az Önök egészségi, illetve egyéb problémáit a káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások és az általunk (személyesen és a honlapunkon) ismertetett egyéb behatások okozzák akkor Isten támogatásával tudunk segíteni, különben nem"! Tehát szélsőséges (karmikus) esetekben előfordulhat, hogy Isten támogatása dacára sem tudunk Önöknek segíteni.

Továbbá - mint ahogyan már erről is tájékoztattuk Önöket - senkit sem utasítunk vissza! A lehetőségeket - mivel ezek szigorúan személyes jellegűek is lehetnek - mindenkivel személyesen beszéljük meg. Ennek egyik célszerű megvalósulása a telefonkapcsolat lehet, s mivel e lehetőségek kedvezményezettjei nem mi leszünk - hisz általunk részesülnek az Isteni lehetőségben -, véleményünk szerint az erre irányuló telefonhívást sem nekünk szükséges kezdeményeznünk.
Vissza

Úgy döntöttem, hogy a honlapjukon megtalálható, az ingára és pálcára vonatkozó leírás alapján kimérem lakásunkban az önök tevékenységének nyomait. Be kell vallanom, hogy méréseim során találtam vízeret és Hartmann hálót is az önök által semlegesített lakásunkban. Curryt nem, bár az is lehet, hogy ezt még nem tudom kimérni. Az igaz, hogy tevékenységük óta mérséklődtek, illetve megszűntek egészségi problémáink, de akkor mit kezdjek méréseim eredményeivel?

Elöljáróban talán nem ártana először is azt tisztázni, hogy mi nem azt vállaltuk, hogy Isten segítő tevékenysége eltünteti lakásukból a vízeret, hogy felszámolja a Hartmann, illetve a Curry hálókat, hanem azt vállaltuk, hogy Isten közvetítésünk hatására semlegesíti ezek emberi szervezetre gyakorolt káros hatását-, sugárzását. Tehát a vízér, a Hartmann és a Curry hálók e tevékenység után is helyileg ugyan ott maradtak, ahol eredetileg is voltak, "mindössze" az emberi szervezetre gyakorolt káros hatásuk-, sugárzásuk szűnt meg, illetve mérséklődött olyan szint alá, ahol már nem jelenthet veszélyt az Önök számára. A káros sugárzások ily módon való semlegesítésének jótékony hatását - mint ahogyan ezt írta - önmagukon is érezték-, tapasztalták.

Szükséges megjegyeznünk, hogy a taglalt, és más káros sugárzásokat sem szabad teljes mértékben megszűntetni, ugyanis ha a közvetlen élőterünkből teljes mértékben száműznénk e káros sugárzásokat, szervezetünk nagyon hamar (gyakorlatilag azonnal) hozzászokna e sugárzásmentes környezethez, és teljes mértékben "elfelejtené" a velük szembeni sikeres védekezési stratégiákat. Azt is mondhatnánk, hogy e teljes mértékben sugárzásmentes környezettel először "elaltatnánk", majd egy nagyon rövid idő elteltével védekezésre képtelenné is tennénk szervezetünk eme adományát. Ez esetben gyakorlatilag képtelenek lennénk védett lakásunk elhagyására, mivel egy bizonyos idő elteltével szervezetünk immár percekre sem lenne képes következmények nélkül elviselni a semlegesítés nélküli behatásokat-, sugárzásokat. Ezért egy bizonyos mértékű sugárzási minimummal állandóan "ébren" kell tartani szervezetünk figyelmét.

Ha tehát a fentiek ismeretében valaki az Urunk által semlegesített lakás állapotát szeretné kimérni, azt a következő módok valamelyikén teheti meg eredményesen:
Ha ingával mér, akkor egyetlen lépést sem kell megtennie, és mindössze egyetlen kérdés alkalmazásával eredményre juthat: "Van-e ebben a helyiségben az emberi szervezetre káros, illetve káros erősségű geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzás?" De ezt az egyetlen kérdést azonnal vonatkoztathatja akár a teljes lakásra (házra) is: "Van-e ebben a lakásban (házban) az emberi szervezetre káros, illetve káros erősségű geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzás?"
Ha pálcával mér, akkor bizony nem maradhat egyhelyben, közlekednie kell, s közben az "Emberi szervezetre káros, illetve káros erősségű geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzást keresek" mondat ismételgetésével szükséges meghatároznia keresése tárgyát és annak mértékét.

Mint látható, igen egyszerű módon lekérdezheti lakása állapotát anélkül, hogy egyenként rákérdezne az összes a káros sugárzás nevére. Nagyon lényeges, hogy mindkét esetben pontosan a leírt mondatokat alkalmazza, ugyanis ha csak "káros" sugárzást keres, akkor azt nagy valószínűséggel talál is, ugyanis ekkor egyáltalán nem határozza meg a káros sugárzási szintet. Az "Emberi szervezetre káros, illetve káros erősségű geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzást keresek" mondat viszont minden lényeges elemet tartalmaz, mivel tartalmazza magát a gyűjtőfogalmat és annak mértékét-, szintjét is.
Vissza

Nagy érdeklődéssel tanulmányoztuk weblapjuk tartalmát. Mivel családunknak modemes (telefonos) Internetkapcsolata van, így elég lassú adatátvitellel rendelkezünk. E lassú átvitelnek köszönhetően igen gyorsan telnek a percek. Mi már többször is nekiláttunk letölteni, de nagyon nagy terjedelműek az anyagok, valamint a hivatkozásokat sem tudjuk letöltés után használni. Kérdésem a következő: nem lehetne-e valamilyen egyéb módon hozzájutni weblapjuk tartalmához? Esetleg kinyomtatva is megfelelne.

Értjük a problémát, sőt már Önhöz hasonlóan többen is jelezték azt. A megoldás is megszületett, és kb. egy hónapja 2006. februárjában (feltehetően nem vette észre) lehetőséget biztosítottunk mindenki számára, hogy honlapunk anyagát egy aránylag kisméretűre tömörített állományban modemes elérés esetében is max. két-három perc alatt képes legyen letölteni. A letöltött anyag úgy van elkészítve, hogy "kicsomagolás" után Internetkapcsolat nélkül képes honlapunk (majd teljes) anyagát úgy tanulmányozni saját gépén, mint ahogyan azt Internetes kapcsolattal tenné. A kicsomagoláshoz nem szükséges semmiféle külön program, az anyag elindítása után önmagát csomagolja ki.

Az így letöltött anyagban - a mérete miatt - természetesen nem lehet benne a Biblia, valamint az "Őserő A teremtés titka" és az "Őserő Az élet titka" anyagok szerkesztett (Word) változata sem. Viszont az "Őserő A teremtés titka" és az "Őserő Az élet titka" anyagok web-lapos változatát tartalmazza, ezért azok bármikor teljes terjedelmükben olvashatók-, tanulmányozhatók.
A jelzett anyag letöltését a honlapunk nyitóképéről (ahol a repülő galambot látja), a "Különleges lehetőség" hivatkozásra való kattintással (de ezt itt is megteheti) kezdeményezheti. Ne feledkezzen el a gördítősáv használatáról!

Végezetül itt is - mint ahogyan a letöltésnél is -, felhívjuk a figyelmét, hogy: a honlap oldalainak tartalma változtatás nélkül szabadon másolható-, terjeszthető, de semminemű ellenszolgáltatás nem kérhető, és nem adható érte.
Vissza

Az eddigi gyakorlatunk szerint a hozzánk beérkező összes Email-t igyekeztünk 24 órán belül megválaszolni. E - szerintünk kívánatos - gyakorlatot a továbbiakban is folytatni szeretnénk, de az utóbbi időben egyre többen fordulnak hozzánk olyan - Email-ben - megfogalmazott kérdésekkel, melyek megválaszolása - a bennük megfogalmazott kérdéstartalom miatt - nem lehet a mi feladatunk. Mivel minden érdeklődő számára teljes mértékben azonos feltételeket szeretnénk biztosítani, így belátható, hogy idő hiányában sem lehetséges - kivételt téve - kielégíteni azon Email-ben érkezett kérdések tömkelegét, melyek egyáltalán nem az általunk közvetített és Isten által támogatott konkrét lehetőségekkel és azok várható, illetve már megtapasztalt hatásaival foglalkoznak!

Sem oktatást sem tanácsadást nem vállalunk, így "eszmék" cseréjével sem foglalkozunk, és nem tudunk vállalni sem ezoterikus, sem radiesztéziai "továbbképzéseket" sem. Tevékenységünk - lehetőségeink s egyben vállalásaink - teljes leírása egyértelműen megtalálható honlapunkon. Ha a megrendelőt vagy a családját érintő, Isten által támogatott tevékenységünkkel konkrétan összefüggő, esetleg az Isteni támogatással végzett tevékenységünk után jelentkező, a kezelésnek tulajdonított tünetekre vonatkozó kérdésekre szívesen válaszolunk, de egyáltalán nem feladatunk az; "és akkor mi van, ha..." kezdetű és más extrém, önmagát permanens módon erősítő, gyakorlatilag soha véget nem érő kérdéscsoportok megválaszolása.

Megértésüket köszönjük!
Vissza

Tájékoztató levelükben és honlapjukon is az áll, hogy ha az egyhónapos várakozási idő alatt úgy döntünk, hogy nem kérjük szolgáltatásaikat akkor Önök, illetve a Jó Isten mindent visszaállít az eredeti állapotba. Miért van erre a visszaállításra szükség?

Mondhatnánk, hogy kissé érdekes a felvetés, bár valójában az eltelt évek alatt Önök az elsők, kik ezt számunkra ily módon megfogalmazták. Mivel a visszaállítást - mint ahogyan ezt Önök is leírták - kizárólag Urunk végzi, e témáról kizárólag csak feltételezéseink lehetnek. De természetesen kérésükre megosztjuk e feltételezéseinket Önökkel.
Végeredményben határozottan érdekes felvetésük, ugyanis ha pl. egy bank kedvezményes hitellehetőségeinek feltételeit olvasnák, akkor fel sem merülne Önökben, hogy megkérdezzék a bankot, hogy pl. ez és ez miért kötődik ilyen és ilyen feltételekhez, hanem csak egyszerűen tudomásul veszik a bank által szabott feltételeket azaz vagy elfogadják, vagy sem. Természetesen ez utóbbi esetben nem jön létre szerződés a bankkal. Nos az általunk meghirdetett, de Urunk engedélyével és segítségével elvégzett tevékenységeknek ez az egyik feltétele. De ezen túl, az eredeti állapotba való visszaállításnak ennél több oka is lehet:
  • Mivel Isten által támogatott tevékenységünket nyilvánosan végezzük, fokozottan szükséges odafigyelnünk az ide vonatkozó törvények maradéktalan betartására, mely szerint ha egy előzetes szerződés valamilyen oknál fogva nem valósul meg és időközben az eredeti állapotok megváltoztak, akkor a változást előidéző félnek kötelessége az eredeti állapot haladéktalan visszaállítása. Mivel ebben az esetben az előzetes szerződés nem valósult meg (hisz visszamondták), és az eredeti állapotok is megváltoztak (megtörtént a káros sugárzások semlegesítése, személyek rendbetétele, stb.), a törvényi előírások szerint haladéktalanul vissza kell állítani az eredeti állapotot.
  • Ha Önök nem tartanak igényt Isten által támogatott tevékenységünkre (hisz visszamondták), akkor Urunk miért erőszakolná Önökre tevékenysége “nyomait”?
 
Ha az egyhónapos várakozási idő alatt visszamondjuk szolgáltatásukat, de egy bizonyos idő elteltével ismét megrendeljük, akkor az egyhónapos várakozási idő ismét jár számunkra?

Egyértelműen nem, ugyanis honlapunkon is és tájékoztatóinkban is az vállaltuk, hogy: “minden megrendelőnk számára egy egyszeri, egyhónapos ún. megtapasztalási időt biztosítunk.” Azt
gondoljuk, hogy az “egyszeri” az elég egyértelműen EGYSZERI.
Miután megrendelésemre elvégezték a szükséges beavatkozásokat, rendkívül jól aludtunk és másnap meglepően pihenten ébredtünk. Könnyűnek, energiával teltnek éreztük magunkat több napon keresztül, majd kb. tíz nap múltával e könnyűségérzet megszűnt, s helyét a korábban már megtapasztalt türelmetlenség, feszültség, idegesség vette át. Mi történhetett? Az igaz, hogy pár nappal ez előtt saját magam megerősítettem családom minden egyes tagjának védelmét az esetleges behatások ellen, de véleményem szerint ez nem okozhat ilyen problémát! Mi lehet a megoldás?

Mint ahogyan azt említettük: az Ön által megrendelt tevékenységet végeredményben nem mi végeztük el - hisz mi nem rendelkezünk az ehhez szükséges képességekkel -, mi mindössze csak továbbítottuk kérését Urunk felé. Leírása alapján Urunk teljesítette az Ön kérését, hisz megtapasztalták. Addig nem is volt semmiféle probléma, amíg elfogadta az Urunk által az Önök számára biztosított környezetet. Abban a pillanatban amikor kételkedni kezdett és nem bízott meg Urunk tevékenységében sőt, e bizalmatlanságát cselekedetében ki is nyilvánította - saját védelmet hozott létre -, Ő megvonta Önöktől ajándékát. Itt természetesen nem a káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások semlegesítésének megvonásáról, hanem a személyek folyamatos energetikai támogatásáról van szó. Végeredményben nem igazán értjük, hogy mire alapozva feltételezte azt, hogy Ön hatékonyabban tud energetikai - vagy más egyéb - kezelést végezni mint Urunk. Véleményünket az alábbi két idézet is hűen közvetíti: Mát. 6.8
"mert jól tudja a ti Atyátok, mire van szükségetek, mielőtt kérnétek tőle." Apost. 10.15 "A miket az Isten megtisztított, te ne mondd tisztátalanoknak."

Véleményünk szerint csak egy megismételt teljes kezelés oldhatja meg a problémát.
Vissza

Telefonbeszélgetésünk során elhangzott egy olyan további lehetőség, mely felkeltette figyelmem: "Kérésére Urunk a lakás külső falain aktív légszigetelést hoz létre". Ha jól értelmezem, akkor ez az "aktív légszigetelés" akár aktív hőszigetelésként is felfogható?

Röviden: Igen!

Bővebben: A kezelt lakás (ház) külső, határoló falaiban hoz létre bizonyos molekuláris változásokat, melynek hatására a fal kevésbé lesz légáteresztő, tehát a lakás (ház), illetve annak falai által biztosított természetes klimatizációs képesség nagy mértékben javulhat. Ez véleményünk szerint azt jelenti, hogy a kezelt lakás (ház) a téli időszakban akár kevesebb fűtőanyaggal is beéri, nyáron pedig akár hűvösebb is lehet benne az eddig megszokottnál.
Azért e feltételes mód, mivel egy lakás (ház) természetes klimatizációs képessége nem csak a falak anyagától és azok szigetelési képességétől függ. A természetes klimatizációs képességet ezen túl még jelentős mértékben befolyásolja a falak belső felületének borítása (festék, tapéta, faburkolat, gipszkarton, stb.), a nyílászárók anyaga és azok állapota, a fűtési mód, valamint - és egyáltalán nem utolsósorban - a szellőztetési szokások is. Pl. "túl" jól szigetelt falak és nyílászárók esetében egy lakótelepi kis-légköbméteres lakásban a túl ritka, illetve a nem megfelelő ideig tartó szellőztetés a lakás túlpárásodásához, szélsőséges esetben akár a falak penészesedéséhez is vezethet, mivel a lakásban lakók (élet)tevékenysége (fűtés, főzés, testek és növények természetes kipárolgása, légzés, stb.) által termelt pára a túl jól sikerült szigetelések miatt csak a megfelelő mértékű szellőztetéssel lenne képes a lakásból eltávozni. Mint ebből is látható; egyáltalán nem biztos, hogy egy túl jól szigetelt lakás a legmegfelelőbb életkörülményeket biztosítja.

A természetes klimatizációról:
Optimális esetben a lakás (ház) külső falai valamilyen tömörebb (kő, tömör - nem lyukacsos- tégla, vályog, stb.) anyagból készül 50-60 cm falszélességgel és kizárólag csak kívülről van szigetelve az erre megfelelő anyaggal. Belülről csak természetes anyagú vakolat, illetve valamilyen természetes anyagból készült kemény burkolat (pl. csempe, stb.) és vékony rétegű festék boríthatja, ugyanis csak ebben az esetben van lehetősége a falaknak a helyiségek természetes módú klimatizálására.
Télen ha a fűtés valamilyen oknál fogva rövidebb ideig szünetel akkor sincs gond, mivel a falak a folyamatos és egyenletes hőmérsékletet biztosító fűtés során magukban eltárolt (akkumulált) hőt kisugározva átmenetileg szinten - illetve annak közelében - képesek tartani a belső hőmérsékletet. És ne feledjük azt sem, hogy nincs gazdaságosabb fűtési mód, mint az éjjel-nappal folyamatosan egyenletes hőmérsékletet biztosító, és egyáltalán nem biztos, hogy ennek központi- vagy padlófűtésnek kell lennie, hisz ezek hatásfoka mindössze 35-55%!
Nyáron pedig a nappali melegben becsukott nyílászárók mellett az (egész) éjszakai kiadós (pl. ventillátorral meggyorsított) szellőztetés során magukban akkumulált (eltárolt) hűvös éjszakai hőmérsékletet sugározzák ki a falak kellemesen hűvös hőmérsékletet biztosítva a helyiségekben. Mint látható, ez kizárólag csak éjszakai szellőztetéssel valósítható meg.
Személyes tapasztalataink szerint nyáron egy nem legfelső emeleti téglablokkos lakótelepi lakásban mindössze a fenti feltételek biztosításával és hidegkonyhás életvitellel, még a tartósan +38C°-os külső hőmérséklet esetében is biztosítani lehet a +28C° alatti belső hőmérsékletet akár hosszabb távon is.
Könnyen belátható, hogy ha a falakat belülről leszigeteljük (tapéta, faburkolat, stb.), akkor ezzel megszüntetjük, azaz nullára csökkentjük a lakás (ház) falainak természetes módú klimatizációs képességét. Pl. faház, vagy belülről faburkolattal borítot falak esetében egyáltalán nem is beszélhetünk ilyen képességről. Vissza

A FÓKUSZ című TV műsor az elmúlt napokban két esetben is foglalkozott a magyarországi "halálutakkal". A különféle közúti balesetek ok-okozat vizsgálatnál a közlekedési szakemberek majd minden esetben az emberi tényezőt jelölik meg, mint kiváltó okot. E riportokban azt próbálták kideríteni, hogy az emberi tényezőn kívül, létezhet-e valamilyen egyéb külső ok, melynek hatására a gépjármű vezetője elvesztheti uralmát a gépjármű felett. Annál is inkább, mivel a vizsgált esetekben gyakorlatilag nyílegyenes útszakaszokról van szó. Egy e témáról nyilatkozó elektromérnök az első riportban több lehetséges kiváltó okot is felsorolt, majd a második riportban ugyan ez a mérnök konkrétan az út alatt fellelhető vízereket jelölte meg kiváltó okként. Állítását a helyszínen végzett "méréseivel" is igazolni igyekezett.
A kérdésem a következő:
Önök szerint lehetséges-e, hogy az út alatt található vízér ekkora "zavart" okozzon? Ha igen, akkor az Önök tevékenységével megszüntethető-e a probléma?

Mivel mi is láttuk mindkét adást, így kialakulhatott a témával kapcsolatos véleményünk. Talán kezdjük azonnal az Ön által feltett kérdések lehetőleg rövid és tömör megválaszolásával.

Első kérdésére:
Tapasztalataink szerint ha nem is maga a vízér, hanem az általa létrehozott "kellő" erősségű sugárzás valóban okozhat az erre érzékenyebb embereknél akár balesetet is eredményező koordinációs zavarokat. Ha a szerencsétlen "véletlen" folytán a sugárzás egy olyan   - e sugárzásra érzékeny - gépjárművezetőt ér aki még ráadásul kizárólag csak a vezetőülésben képes megmaradni (másutt szédül, illetve tengeri-betegsége van), akkor szinte biztosra vehető, hogy az illető rövidebb-hosszabb időre elveszti uralmát a gépjármű felett.

Második kérdésére:
Ha az Ön által említett "zavart" az emberi szervezetre káros geobiológiai, illetve kozmikus eredetű sugárzások okozzák akkor az, Isten segítő keze által megszüntethető. Viszont a fent ismertetett esetben ez egyáltalán NEM ajánlott, így mi sem vállalnánk az erre való felkérést:
A Föld nevű bolygót az emberek Urunktól csak "kölcsönbe" kapták. Ezért elsődleges kötelességünk és úgy gondoljuk, hogy egyben minden ember kötelessége az eredeti, illetve az azt megközelítő állapot minél további megőrzése. Tehát a természet adta lehetőségeket nem kényünkre-kedvünkre átalakítani, hanem az eredetit megközelítő állapotban megőriznünk, ahhoz alkalmazkodnunk kell. Isten általunk közvetített ajándékával a magyar emberek lehetőséget kaptak arra, hogy kialakíthassák, kényelmessé és egészségessé tegyék saját "fészküket" (lakásaikat), de arra már nem jogosít fel e ajándék, hogy bárki pillanatnyi igényeinek megfelelően felszabdaljuk és átalakítsuk az egész ország, illetve az egész bolygó energetikai rendszerét.

Meg kell tanulni együtt élni a természettel, különben a természet veszi át a hatalmat, s ekkor az emberiség élettere és ezzel egyidőben életlehetősége is megszűnik. Gondoljon csak a nap-mint napos természeti katasztrófákra! Úgy gondolja, hogy ezek véletlenek? Véleményünk szerint a természet így reagál az Őt átalakítani igyekvő, gátlástalanul romboló emberi tevékenységekre. E saját pillanatnyi érdekén kívül semmivel sem törődő emberi tevékenység a Föld nevű bolygón teljes mértékben megegyezik az emberi szervezetben először csak megbúvó, majd hirtelen burjánzó rákos daganat tevékenységével, ahol is a rákos sejtek igen eredményes és könyörtelen terjeszkedése csak akkor fejeződik be, ha már az embert - akit táptalajukká tettek -, szó szerint felemésztették. E erőszakosan burjánzó sejtek nem veszik észre, hogy a "táptalaj" elvesztése - felzabálása - egyben saját halálukat is eredményezi.
Úgy tudjuk, hogy az ember  - a rákos sejtekkel ellentétben - egy logikusan gondolkodó, a törzsfejlődés csúcsán álló intelligens lény. Saját maga és leszármazottjai életét is veszélyeztető tevékenységeit ismerve félve megkérdeznénk: valóban az lenne?  Vissza
 


Az alábbi történetben többszörös levélváltás történt:

Kb. egy bő hete - tíz napja végezték el lakásomban és rajtam a kezeléseket, de semmiféle változást nem tapasztalok. Reggelente iszonyú fáradtsággal ébredek és úgy érzem magam, mintha egész éjjel nem pihentem volna semmit. Mintha egész éjjel valamilyen nehéz fizikai munkát végeztem volna. Mindenem fáj, hátam, csontjaim. A kérdésem az, hogy vajon még várható-e változás, vagy nem?

Tapasztalataink szerint; ha Isten segítő keze által végzett kezelésnek rövid időn belül (egy-két nap) nincs hatása, akkor nagy valószínűséggel a közvetlen lakó-környezetben (lásd honlapunkon: "Mit tudunk tenni?"), illetve a megrendelő elutasító magatartásában, esetleg az e fizikai létére vonatkozó karmikus vállalásaiban kell keresni a probléma kiváltó okát.

Az "Őserő" nevű honlapot olvasgatván eszembe jutott, hogy kb. 5-6 évvel ezelőtt egy ezoterikus kiállításon vásároltam egy olyan kis szerkezetet, amely arra hivatott, hogy a különféle vízér sugárzásokat közömbösítsen a lakásban. Ez egy kb. 5x5 cm-es méretű vékony lapka. Ágy alá kellett tenni. Nem nagyon használtam, illetve rövid ideig használva nem érzékeltem a hasznát. Tavaly augusztusban költöztem ide a mostani lakásomba és hoztam magammal ezt a kis szerkezetet. Még mindig vannak ki nem csomagolt dobozaim könyvekkel és egyéb dolgokkal. Úgy gondolom, hogy ez a kis szerkezet is be van még csomagolva valahol. Amióta olvastam a honlapnak ezt a kritikus részét ("Mit tudunk tenni?"), nem hagy nyugodni a dolog: hátha emiatt nem érzékelem a várt tökéletes nyugalmat a lakásomban. Lehetséges, hogy ez a vacak ellendolgozik a harmonizáló tevékenységnek?

Igen! Teljes mértékben elképzelhető. Véleményünk szerint sürgősen el kellene távolítani a lakásból.

Megtaláltam, kidobtam a kukába! Szinte azonnal (másnapra) elmúlt a már szinte állandósult hidegérzés, borzongás. Javult az anyagcserém: megszűnt a szorulásom. Jó érzés itt lenni a lakásban. Augusztusban béreltem ezt a lakást, de eddig soha nem volt jó itthon lenni.
Ma reggel további nagyon érdekes javulást vettem észre magamon. Annak ellenére, hogy éjféltájban feküdtem le (erős munkatevékenység végzését követően!), ma hajnalban 5 óra körül teljesen kipihenten és erősnek érezve magamat ébredtem fel.
Néhány napja teljesen megszűnt a csontjaim szaggató fájdalma is, amely érzés szintén a végtagjaim alsó részén volt érezhető. Volt, hogy egész éjszaka nagyon szaggatott. Ez is megszűnt néhány napja.
A fizikai munkabírásom hihetetlen módon kezd javulni és ezzel együtt nagyon bizakodó lettem a jövőmet illetően is, mert nincs a figyelmem a rossz testi tüneteken. Köszönöm! Vissza

Jó fél éve végezték el családom tagjain, rajtam és lakásomon a honlapjukon ismertetett összes beavatkozást. Tevékenységük minden tekintetben sikeresnek mondható. A gyakorlatilag azonnal megoldódó egészségi problémáinkon felül még nagyon sok pozitív változást tapasztaltunk a mindennapi életünk során. Mint pl. emberi kapcsolatok nehézségek nélküli kiépítése még nem igazán "barátságos" partnerekkel esetében is, a mindennapos emberi konfliktusok sikeres és egyszerű kezelése, a gyakorlatilag folyamatossá váló kisebb-nagyobb sikerélmények megélése, stb. Az elmúlt jó fél évre visszatekintve még felfedezni vélünk több számos egyéb - számunkra igen értékes - történést. E történések mindegyike műszaki készülékekkel kapcsolatos. Az Önök beavatkozását megelőző időszakban, a lakásunkban található gyakorlatilag összes műszaki berendezésen "átok" ült. Mondhatnánk, hogy nem volt olyan nap, hogy ne ment volna tönkre-, ne hibásodott volna meg valami. Főként igaz volt ez a család számítógépére. Hetente egyszer biztosan volt vele valami probléma, és a hibák leginkább a kideríthetetlen, illetve a megmagyarázhatatlan kategóriába tartoztak. De gondok voltak a mosógéppel, a kávédarálóval, a turmix-géppel, a rádióval, Tv-vel, stb. Tehát ami elromolhatott, az el is romlott.
Viszont beavatkozásuk óta SEMMI sem romlott el! Ezzel lenne kapcsolatos mostani kérdésem is: lehetséges az, hogy a két dolog összefügg? Azaz beavatkozásuk egyik "megfogható" eredményességéről lenne szó?
 
Röviden: Az eddig hozzánk beérkező, valamint személyes tapasztalataink szerint igen, de ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy ezek után soha semmi sem fog elromlani-, elhasználódni!
 
Bővebben: Saját és kapott tapasztalatok, személyesen végzett mérések és az ezekből következő véleményünk szerint az otthonokban - és a bárhol másutt - használatos mechanikus és elektromos berendezések - tárgyak - élettartamát, működési biztonságát és nem utolsó sorban azok hatásfokát nagymértékben befolyásolják a nevezett készülékeket - tárgyakat - körülvevő, ezért a készülékekre - tárgyakra - igen keményen ható, azok minden paraméterét befolyásoló környezeti ún. háttérenergiák.
Ezek a nem kívánatos háttérenergiák az emberi szervezetre káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások semlegesítésekor eltávolításra kerültek az Önök lakásából. Miután a fent ismertetett állítások helytállóságát objektív mérésekkel is alá lehet támasztani, így ezen állítások akár tényként is felfoghatók. De engedje meg, hogy pár megtörtént-, általunk is megtapasztalt, de bárki más által megtapasztalható példával is megerősítsük állításainkat:
 
Eset 1:
A lakás ugyanazon világítóteste (egyszerű, nem energiatakarékos villanyégő) sorozatosan tönkremegy. Gyakrabban, mint ahogyan az indokolt lenne, és lényegesen gyakrabban, mint a lakásban található többi világítótest. Semmivel sem magyarázható, ugyanis nem használjuk gyakrabban és hosszabb ideig, mint a többi ugyanilyen paraméterekkel rendelkező világítótesteket. Ha megmérjük a szóban forgó világítótest áramfelvételét azt tapasztalhatjuk, hogy az általa felvett áramerősség eltér a világítótest paraméterei által meghatározottaktól. Ha tovább kutakodunk és ugyan ezt a világítótestet egymás után, a lakás különböző pontjain helyezzük üzembe úgy, hogy minden üzembe helyezési helyen megmérjük az áramfelvételét azt fogjuk tapasztalni, hogy helyenként más és más értékeket mérünk, holott a vezetékek keresztmetszete és azok kötése mindenütt megfelelő és mindenütt ugyan arról a világítótestről van szó. Tehát ugyanabban a lakásban de más és más helyen, ugyanaz a világítótest más és más paraméterekkel működik; helyenként több, helyenként kevesebb áramot fogyasztva, így helyenként több, helyenként kevesebb fényt szolgáltatva. Ez az általunk mért eltérés nem azt jelenti mintha baj lenne a világítótesttel sőt azt sem, hogy baj lenne az elektromos hálózattal, hanem e megtapasztalt jelenség véleményünk szerint azt bizonyítja, hogy a lakásban a mechanikus-, és elektromos berendezések működését ún. háttérenergiák befolyásolják. Véleményünk szerint e fenti történet és a hozzá tartozó mérés egyértelműen bizonyítja e háttérenergiák létét. Nem kívánatos hatásukat pedig a jelzett világítótest túl gyakori - mással egyáltalán nem indokolható - tönkremenetele is bizonyíthatja.
 
Eset 2:
A család számítógépe sorozatosan tönkremegy. Nevezetesen; a számítógép merev-lemeze hibásodik meg gyakorlatilag folyamatosan elvesztve teljes tartalmát. A szerelő mindent megtett; kicserélte a meghajtót, a hozzá tartozó vezérlőt, s már azon van, hogy talán alaplapot kellene cserélni de bármit is tesz, semmi sem oldja meg igazán a problémát; a hiba permanens módon-, folyamatosan jelentkezik. Ha a fent ismertetett jelenség esetében a lakáson belül egy másik helyre helyezzük át a számítógépet, a következők történhetnek: vagy sűrűbben jelentkezik, esetleg ritkábbá válik, vagy teljes mértékben megszűnik a hiba, de az is előfordulhat, hogy egy teljesen új hibajelenséggel találkozunk. Ha az új helyen erősebb a számítógépre ható káros háttérenergia, akkor a hibajelenség sűrűbben, ha gyengébb ritkábban, ha "jó" helyre tettük a számítógépet, akkor teljes mértékben megszűnhet a hibajelenség. Ha viszont az új hely kiválasztásakor "sikerült" egy más összetételű háttérenergiát kifognunk, akkor egy teljesen másfajta - eddig még nem tapasztalt - hibajelenségre tehetünk szert. A számítógép "jó", illetve az adott körülményekhez képest a legjobb helyre való áthelyezése, azaz pontos (káros háttérenergia-mentes) helye csak méréssel (pálca-, inga) valósítható meg. Szélsőséges esetben az is elképzelhető, hogy az adott lakásban, az adott időpontban nincs ilyen hely. Ebből az is következik, hogy e háttérenergiák nem mindegyike kötődik egy konkrét helyhez. Adott esetben hol itt, hol ott bukkan fel és fejti ki "jótékony" hatását.
 
Eset 3:
Mint bizonyára sokan tudják; minden számítógép rendelkezik egy ún. véletlenszám-generátorral. E generátort megfelelően programozva ténylegesen véletlenszerű, azaz algoritmus nélküli számsorozatokhoz juthatunk. Ha tehát van is benne (szám)ismétlődés, ez algoritmus nélküli ismétlődés, tehát igazi véletlen számsorozat.
Jól dokumentált kísérletsorozatok eredményeként kiderült, hogy az eddig tévedhetetlennek kikiáltott számítógép működése gondolati úton befolyásolható, azaz gondolati úton rá lehet venni a számítógépet - vagy a számítógépes programot? -, hogy a véletlenszerű sorozat helyett egy a behatást végző által előre meghatározott és általa írásban rögzített sorozatot adjon. A kísérletsorozatok mindegyike 60% feletti eredményt hozott, a 33%-s véletlen ráhibázást jóval meghaladva.
 
Összefoglalva:
Véleményünk és tapasztalataink szerint a mechanikus-, és elektromos berendezésekre - tárgyakra - károsan ható háttérenergiák geobiológiai, kozmikus, és különféle emberi tevékenységekből származtathatók. Úgy gondoljuk, hogy a geobiológiai és a kozmikus eredet mindenki számára ismert (lásd: honlapunk "Radiesztézia" rovatát), viszont a különféle emberi tevékenységekből származók-, eredők már nem annyira, ezért inkább erre helyeznénk a hangsúlyt. Pl. a fenti gondolati úton való befolyásolásnak az energiáját nevezhetjük az "emberi tevékenységekből származtatható" háttérenergia egyik lehetséges megjelenési formájának. De talán lássuk az alábbiakat is!
Bizonyára mindenkinek volt már módja megtapasztalni, hogy gyakorlatilag ugyanolyan tárgy az egyik tulajdonosnál sokkal hosszabb ideig, még a másiknál jelentősen rövidebb ideig "szolgál". A példa kedvéért vegyünk alapul két teljesen egyforma fotelt! Az egyik tulajdonosnál 2-3 év alatt, még egy másik tulajdonosnál csak 20 év alatt amortizálódik le. Vajon miért e hatalmas különbség? Feltehetően azonnal azt válaszolnák, hogy: "Azért, mert a második esetben említett tulajdonos jobban vigyáz rá!" Valóban lehetséges lenne ennyire "vigyázni"? Gondoljuk csak végig! Mit is jelenthet az, hogy: "jobban vigyáz rá"?
Véleményünk és személyes tapasztalataink szerint ez a "jobban vigyáz rá" kifejezés egyáltalán nem arról szól, hogy ritkábban, vagy egyáltalán nem ül bele, hanem használat során egyszerűen "csak" szereti. Ha éppen nem használja, akkor is szeretettel gondol rá, ha beleül első dolga, hogy szeretettel végigsimítja a karfákat, a bútorszöveten található kedvenc mintáit - mintegy leltárt készít -, esetleg még szól is hozzá néhány közvetlen szót, majd elhallgat és mélyen hallgatva csak egyszerűen jól érzi magát benne. Ezt a jó érzést - mondhatnánk szeretetenergiának is - sugározza ki közvetlen környezetébe háttérenergiaként, mely azonnal visszahat rá, de közvetlen környezetére is. Tehát e pozitív visszacsatolással felerősítve kapja vissza saját kisugárzott szeretetenergiáját mely még tovább fokozhatja-, erősítheti komfortérzetét.
A másik tulajdonos pedig csak használja, illetve használni szeretné a fotelt: mivel a fotel soha sem ott van ahol a tulajdonos szeretné, lábbal rugdossa az általa kívánt helyre, majd beledobja magát. A fotel fájdalmas "feljajdulással" nyugtázza e tevékenységet. Mivel a jogos "feljajdulás" a tulajdonos fülébe csak fülsértő nyikorgásként jut el, a tulajdonos e nyikorgást a nyikorgásnak megfelelő negatív töltetű megjegyzésekkel kíséri. Így e negatív töltetű energiát sugározza ki közvetlen környezetébe háttérenergiaként, mely azonnal visszahat rá, de közvetlen környezetére is. Tehát e negatív visszacsatolással felerősítve kapja vissza saját kisugárzott negatív töltetű energiáját mely még tovább fokozhatja-, erősítheti eddigi komforthiányát. Ha pedig a tulajdonos éppen nem használja a fotelt, mérgesen rugdossa arrébb mondván: "már megint útban van ez a vacak!" Következésképp legközelebb ismét "útban" lesz és igyekszik "vacakká" válni!
 
De példaként felhozhatnánk bármely szakma bármely személyes szerszámát, mely bírja tulajdonosa szeretetét. "Úgy simul a kezembe, mint az asszonyom melle!" - dicséri szekercéje nyelét az ács. Ki is szolgálja egész életében. Ha pedig egy hozzá nem értő, negatív töltetű személy venné kezébe ugyan ezt a szekercét, vajon meddig szolgálna? Ebben az esetben viszont nagy biztonsággal megjósolhatnánk egy a közeljövőben bekövetkezendő szekercés balesetet.
 
A témával kapcsolatosan, de csak saját magunk számára megfogalmazott tanulságunk: "Nem árt a tárgyakkal jóban lenni!" Esetleg: "Nem tanácsos a tárgyakkal haragban lenni!" Vissza

Tisztelt Uram, Hölgyem,
Ekkora méretű tudománytalan anyaggal, amit önök itt összeirkáltak még nem találkoztam!
Dr. X. (Az X helyén egy vezetéknév áll)
 
Tisztelt Uram!
Leveléből egyáltalán nem derül ki, hogy honlapunk anyagának mely részét tartja kiváltképp tudománytalannak, mert ugye azt Ön sem gondolhatja komolyan, hogy e többszáz oldalnyi információ minden egyes mondatának tudományosnak kellene lennie. Főként azért nem, mert nem egy tudományos konferencia bemutató előadásáról van szó, és nem csak egy szűk "tudományos" réteghez szeretnénk szólni. Véleményünk szerint elegendő, ha egy ilyen jellegű anyag eléri azt a megfelelő szakmai szintet, melyen még közérthető marad. Mivel olvasóink eddig hozzánk érkező reakciói is ezt támasztják alá, úgy gondoljuk, hogy honlapunk tartalma és nyelvezete teljes mértékben megfelelő. Ha e szándékos tudománytalanság miatt egy-két tudományos elme nem értené meg mondanivalónkat, akkor hívjon fel minket telefonon.
 
De ha már így megszólított minket és alá is írta e véleményét - bár bennünk kétségeket ébresztő e név -, úgy illik, hogy valamilyen módon reagáljunk leírt véleményére. A "tudománytalan" szóról azonnal eszünkbe jut egy számunkra nagyon érdekes kérdés, melyre még egyetlen tudományos fórumon sem kaptunk kielégítő választ, bár szükséges megjegyeznünk, hogy roppant ideges lett tőle minden doktor. Tehát: adva van két sérülés nélküli emberi test; az egyikben működnek az életfunkciók, a másikban nem, azaz halott. A kérdés a következő: pontosan mi az, ami hiányzik (miért nem működnek az életfunkciók) a halottból, azaz mi az, ami az élőben megvan (mitől működnek az életfunkciók)? Tévedés ne essék, nem az "élet" szóra vagyunk kíváncsiak, hanem arra, ami az életet-, az életfunkciókat valójában "működteti".
 
De hát pillanatnyilag nem is a mi kérdésünk a lényeges, hanem az Ön levelének megválaszolása. Feltehetően még az általunk ismertetett geobiológiai és kozmikus eredetű, az emberi szervezetre káros sugárzások léte is problémát okozhat Önnek, mivel a "hivatalos tudomány" szerint ezek nem is létezhetnek. Véleményünk szerint immár időszerű lenne elgondolkodni e hivatalos tudományt képviselők viselt dolgain, pl. azon, amikor ún. szakvéleményt adnak. E szakvélemény állásfoglalása minden esetben megegyezik a szakvéleményt adó érdekeivel, illetve a megbízó elvárásaival. Éppen ezért igazán érdekes helyzet alakul ki ha két, vagy több egymással ellentétes érdekeltségű szakvélemény kerül a döntést hozók kezébe. Pedig ugye mindegyik "szakértő" ugyan arra a tudományos tapasztalatokra támaszkodva-, hivatkozva hozta meg a másiknak ellentmondó döntéseit. Ilyen esetekben vajon mi az igazság, illetve a valóság? A múlt filozófusai azt mondták: "Ha belerúgok egy sziklába és jól megfájdul a lábam, az valóság. Érzem. Valóságnak tűnik. És ez azt jelenti, hogy ez a valóság." De a mi véleményünk szerint ez még mindig csak egy tapasztalat, és kizárólag csak egy személy adott pillanatú nézőpontja a valóságról. Tudományos kísérletek bizonyítják, hogyha egy személyt, kinek agytevékenységét P.E.T. szkennerrel vagy számítógép-technológiával vizsgálva megkérünk, hogy nézzen egy bizonyos tárgyra, és amikor ezt megteszi, akkor az agy bizonyos területei aktiválódnak. Ekkor megkérjük, hogy csukja be a szemét és képzelje el ugyanazt a tárgyat. Amikor ezt is megteszi, kiderül, hogy ugyanazok az agyterületek aktiválódnak mintha éppen nézné a tárgyat. Következésképp a tudósoknak fel kellett készülnie a következő kérdésekre: Ki az, aki lát? Az agy lát, vagy a szemek? Mi a valóság? Amit az agyunkkal látunk, vagy amit a szemünkkel? Az igazság az, hogy az agy nem különbözteti meg a tapasztalt dolgokat az emlékektől, mert mindkét esetben ugyanaz az idegpálya lesz aktív. Ennek életszerű, megvalósított változata az, amikor a baleseti helyszínelők tanúkat hallgatnak ki: hat tanúnak minimum négy különböző változata van a történtekről, az általuk megtapasztalt valóságról. De nézzük csak mit állít a kvantumfizika a valóságról: "Amit a tudomány mond a világról, az akkor igaz csupán, hogy ha mindig ugyan azok a megfigyelők." Mivel mindannyian ragaszkodunk az egyes eseményekhez kötődő emlékeinkhez, mindegyikőnknek megvannak a "saját, privát valóságai".
 
De visszatérve az emberi szervezetre káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzásokra; mi - mint ahogyan azt naplónkban is részletesen leírtuk - saját magunk fizikai megtapasztalása árán bizonyosodtunk meg létükről, valamint szervezetünkre gyakorolt igen káros hatásukról. Sikeresnek mondható tevékenységünkkel mások számára is igazoltuk létüket, s ezt az elmúlt majd hat év átlagában Isten támogató segítségét igénybe véve 99,9%-os hatékonysággal tesszük. E 99,9% nem azt jelenti, hogy az esetek 99,9%-ban volt sikeres az ismertetett káros sugárzások semlegesítése és a fennmaradó 0,1%-ban pedig nem, hanem azt, hogy az esetek 99,9%-ban határozottan érzékelték-, fizikai állapotukon megtapasztalták a semlegesítés hatásaként fellépő pozitív változásokat, még a fennmaradó 0,1%. nem érzékelt semmiféle jól megtapasztalható változást. Azért "halkan" azt is megjegyeznénk, hogy e semmit sem tapasztaló 0,1%-os csoport egy-egy tagja pár hónap múltával ismételten megkeresett minket mondván; meggondolták magukat, ismét kérik a közvetítést.
 
Tevékenységünk valódiságának tagadói természetesen mondhatnák - és mondják is -, hogy az általuk nem létezőnek tartott tevékenységünk általunk vélt sikeressége az ún. placebo hatásnak köszönhető. A vélt placebo hatásról bővebben.
 
Mi továbbra is úgy gondoljuk, hogy ami a jelenlegi tudományos ismeretekkel nem értelmezhető attól még valós problémákat vethet fel! Valamint azt is botorság volna kijelenteni, hogy tudományos ismereteink olyan magas szinten állnak, hogy amit a jelenleg ismert természeti törvényekkel nem lehet megmagyarázni, az nem is létezik. Tapasztalataink szerint a kizárólag csak materialista világnézettel rendelkezők hajlamosak arra, hogy amit nem értenek, illetve amit korábbi tapasztalataik, illetve ismereteik szerint lehetetlennek tartanak, azt csalásnak könyveljék el. Megértjük e hozzáállást, hisz rengeteg a csaló, de ne feledjük, hogy önmagában a tudományos tevékenység sem ad semmiféle biztosítékot a csalással szemben. Viszont a meg nem magyarázható tevékenységek csalássá nyilvánításának reflexében van valamilyen önvédelmi jelleg is: ugyanis Ők csak akkor érzik magukat biztonságban, ha megszerzett ismereteiket, a világszemléletük alapjaiként szolgáló tételeket, megingathatatlannak, stabilnak tudják és erre időről-időre megerősítést is kapnak. Pont úgy, mint ahogyan ezt kötelező volt tenni abban a bizonyos demagóg önkényuralmi rendszer politikai diktátumában. E kétes biztonságérzet további megerősítéseként különféle csoportokat alkotnak látszólag azzal a céllal, hogy a csalók leleplezésével megvédjék az embereket. De érdekes módon egyetlen csalót sem lepleznek le, hisz valós céljuk nem is ez, hanem az önvédelem. A csoportos találkozókon pedig nem az egyes csalók tevékenységének felderítésével, hanem az egyes ezoterikus írások állításainak, egyes ezoterikus foglalkozást űzők tevékenységének kifigurázásával, kinevetésével foglalkoznak. Úgy tűnik, hogy csak e közös "jól kibeszéltünk benneteket" tevékenység által nyerhetik vissza önbizalmukat, e tevékenységből nyerhetnek erőt a további kétkedéshez, csak e tevékenység állíthatja helyre megbillent egyensúlyukat, megtépázott meggyőződésüket. Ők azok, akik semmiféle megtapasztalási tevékenységre nem hajlandók, hisz félnek attól, hogy esetleg olyan dologgal találkozhatnak, amit nem képesek megmagyarázni-, helyre tenni. Ők azok, akik a tudományra hivatkozva többszáz évig állították, hogy a Föld lapos. Ők azok, kik egyetlen vallás tanításait sem tudják igaznak elfogadni, de ugyanők azok is, akik az élet kényszerhelyzeteiben titkon Istenhez fohászkodnak.
 
Megkérdeznénk, hogy miért nem próbálja ki, tapasztalja meg az általunk felkínáltakat? Azért, mert butaságnak tartja? Valóban ez lenne életében az első és egyetlen buta cselekedet? Nem gondolnánk! Próbálja ki! Mit veszít vele? Nem áruljuk el senkinek! Vissza

Mi a véleményük a biorezonanciás kezelésekről, illetve hogyan férnek meg az Önök által végzett tevékenységgel?
 
Elöljáróban szükséges itt is kijelentenünk, hogy mi mindössze az átlagostól eltérő mérési képességgel rendelkező közvetítők vagyunk. A honlapunkon ismertetett tevékenységek mindegyikét - kivéve a méréseket - Urunk végzi!
 
Az alábbiakban megkíséreljük röviden és egyszerűen, ha úgy tetszik közérthetően leírni e biorezonanciás készülékekre vonatkozó ismereteinket, melyek az erre utaló szakirodalomi leírásokból, a kezelésben már részt vettek által megtapasztalt élményekből, valamint saját méréseinkből származnak. Az így kialakult véleményünk sem nem minősítése e készülékeknek, sem nem "tudományos" értekezés e készülékekről, hanem mindössze csak egy olyan egyszerű tapasztalati vélemény, mely az olvasóban akár e készülék alkalmazásával kapcsolatos gondolatokat is ébreszthet.
 
Tudomásunk szerint egy biorezonanciás készülék az emberi szervezet által kibocsátott elektromágneses rezgéseket méri, illetve adott esetben módosíthatja-, korrigálhatja azokat. E mért rezgések - a gyártók szerint - meglepő pontossággal tájékoztathatnak bennünket a szervezet minden szervének állapotáról, esetleges betegségéről. Ha valamely szerv nem a - feltételezetten - megfelelő frekvencián rezonál, az nagy valószínűséggel nem működik megfelelően, azaz beteg, vagy rövidesen azzá válhat. Mint ahogyan az előzőekből is látható, lehetőség van az ún. korrekcióra, amikor is a készülék használatával módosítható-, a megfelelő frekvenciára emelhető az illető szerv működése. Könnyen belátható, hogy a készülék használatával szinte azonnal - a gyártók szerint - normális rezonanciás értékek érhetők el a különböző szervekben.
Véleményünk szerint viszont nem ártana azt sem tudni, hogy pontosan mi is történik az ilyen "behangoláskor" más szervekkel? Pl. nem "hangolódnak" el? Továbbá miért biztos az, hogy a különféle szerveknek minden ember estében azonos frekvencián kell rezegniük? Mint tudjuk: nem vagyunk egyformák, hisz ahány ember, annyi DNS! Következésképp; ahány "normális" ember, annyi "normális" működési frekvencia lehetséges, vagy tévednénk? Mivel a készülék még nem rendelkezik igazi megtapasztalásokat biztosító múlttal, az általa létrehozott elektromágneses rezgéseknek az emberi szervezetre gyakorolt összes hatásait sem ismerhetjük igazán. Csak ez irányú - valljuk be hiányos - ismereteinkre, a kezelésekből nyert tapasztalatainkra és ebből eredő feltételezéseinkre támaszkodhatunk. Adott esetben ez nagyon kevésnek bizonyulhat, mint ahogyan igen kevésnek bizonyult annak idején a mágneses lepedőkkel és a mágneses derékaljakkal kapcsolatos ismeret is. Mint évek múltával, napjainkra kiderült: nem megfelelően voltak elhelyezve rajtuk a mágnescsíkok. És a most gyártottakon már biztosan jól helyezkednek el?
De nem szabad elfeledkezni arról sem, hogy e kezelések a mi felfogásunk szerint nem az okot, hanem a tünetet kezelik-, próbálják megszüntetni. Ha pl. az illető a kezelés(ek) közben és után továbbra is ugyanabban az emberi szervezetre káros geobiológiai, illetve kozmikus eredetű sugárzászónában tartózkodik mely a betegségeit kiváltotta, egyáltalán nem várható tartós javulás. De a kiváltó ok eredetileg lehetett akár lelki eredetű is! Ekkor még valószínűbb a "helybennjárás". Ebben az esetben a beteg szerv behangolása kb. annyit segít a beteg helyzetén, mint amikor más megoldást nem ismervén "beállítják" valakinek a gyógyszereit, azaz tüneti kezelést alkalmaznak. Ezzel véglegesítik a beteg és gyógyszer - beteg és a készülék - kapcsolatát sőt, a zárójelentésbe még azt is beírják, hogy: panaszmentesen, gyógyultan távozott! Ha volna kitől, megkérdeznénk: hol van itt gyógyulás? Mert ugye az mindenki előtt egyértelmű, hogy ha valakinek "beállították" a gyógyszereit, az sokféle elnevezéssel illethető, de az egészséges valahogyan nem illik rá! Ha tehát nem változnak meg az illető erre ható paraméterei - nem szűnik meg a kiváltó ok -, aránylag rövid idő alatt ismét szükségessé válhat a kezelés. Pontosan úgy járunk, mint amikor fogfájásunkra fájdalomcsillapítót veszünk be. Egy ideig - akár pár napig is - ellehetünk vele, de könnyen belátható, hogy a végleges megoldást csak a fogorvos felkeresése jelentheti. Ne feledjük, hogy szervezetünk nem véletlenül küldözgeti a különféle (vész)jelzéseket (fájdalom, láz, szédülés, stb.) számunkra. Véleményünk szerint csupán e (vész)jelzések - gyakorlatilag erőszakos - elfojtása nem oldja, de nem is oldhatja meg a problémát. Mindazonáltal úgy gondoljuk, hogy e készülék mindennapjaink során rendelkezhet bizonyos létjogosultsággal, de diagnosztizáló, illetve elsősegélynyújtó lehetőségei miatt nem lenne szabad még csodatévő tulajdonságokkal is felruházni. Tudomásunk szerint az alábbiak valamelyikének megléte esetében a készülék nem alkalmazható: a testbe épített fém implantátumok, a testbe épített szívritmus-szabályzó, fertőző-, lázas betegségek, terhesség első 3-4 hónapja, epilepszia.
 
Végeredményben örülünk e készülékek megjelenésének, mivel e készülékek léte, használatuk elfogadása, engedélyezése a cáfolhatatlan bizonyíték szerepét töltheti be eddigi energetikai közvetítéseink szükségszerűségében és valódiságában. Ez által immár "hivatalosan" is elfogadottnak és létezőnek tekinthető pl. az aura és a csakrák léte, azok energetikai szerepe, valamint a csakráknak a "mögöttes" szervekre való közvetlen hatása. Általa kimérhető a vizsgált emberi szervezetre káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások léte úgy, hogy objektív módon képes mérni e sugárzásoknak az emberi szervezetre - és annak belső szerveire - gyakorolt káros, illetve egyéb hatását, valamint e hatások mértékét is.
 
Kérdése második felére, hogy e készülék hogyan fér meg az Isteni tevékenységgel, azt tudjuk válaszolni, hogy ha már feltétlenül szükségét látja e készülék általi kezelésnek, akkor azt a mi általunk közvetített kezelések közé ékelve tegye. Eddigi tapasztalataink alapján kialakult véleményünk szerint első lépésként mindenféleképpen a mi felfogásunk szerinti kiváltó oko(ka)t kell megszüntetni. Ez azt jelenti, hogy igénybe kell venni az Urunk által a káros geobiológiai és kozmikus eredetű sugárzások semlegesítésére, a honlapunkon felsorolt behatások eltávolítására, a lakás és a bentlakók energetikai állapotának helyreállítására felkínált lehetőséget. A 30 napos megtapasztalási idő lejárta után - ha ekkor még mindig szükségesnek és elkerülhetetlennek látja - igénybe lehet venni a biorezonanciás kezelés(eke)t. Ezt feltétlenül az általunk közvetített ún. 40 napos energetikai kezelés(ek)nek - legalább egynek - kell követnie, a folyamat lezárásaként. E 40 napos energetikai kezelés - mint ahogyan az a nevéből is következik - 40 napon keresztül biztosítja az illető személy - és minden szervének - életenergia szükségletét. Jó tudni, hogy e 40 napos energetikai kezelésből max. nyolc vehető fel közvetlenül egymás után. Tudomásunk szerint az Urunk által végzett energetikai kezeléseknek nincs mellékhatásuk és bárkinél, bármikor káros következmények nélkül alkalmazhatók. Vissza

Tevékenységünk valódiságának tagadói természetesen mondhatnák - és néha-néha mondják is -, hogy az általuk nem létezőnek tartott tevékenységünk általunk vélt sikeressége kizárólag az ún. placebo hatásnak köszönhető.

Először is; senki sem állítja azt, hogy esetünkben nem fordulhat elő placebo hatás, de ha elgondolkodunk azon, hogy a régebbi (pár évvel ez előtti) klienseink mostanában küldött beszámolói, tapasztalatai szerint a pár év előtti semlegesítésnek még mindig élő, pozitív hatása van, akkor már nem valószínű, hogy mindössze csak placebo hatásról lenne szó. Másrészt pedig közre adnánk két általunk is megtapasztalt igaz történetet a közelmúltból.
 
Első:
Adva van egy magánház udvara, melyben többek között egy több éve folyamatosan "lakott" kutyaház található. Úgy alakultak a dolgok, hogy a melléképületek átépítése-, bővítése miatt a kutyaházat szükséges volt az udvar egy másik részébe áttelepíteni. Az áttelepítést követően a kutyaház "lakója" szinte azonnal kiköltözött. Vackát házából kihordva, jó pár méterrel arrébb, a puszta földön helyezte el, s semmiféle ráhatásra - még esőben sem - volt hajlandó bemenni az eddig otthonának tekintett kutyaházba. Több hetes művi "hajléktalanságát" megszánva közvetítettünk számára, s az így elvégzett semlegesítés eredményeként a kutya szinte azonnal visszaköltözött és az óta sem szándékszik kiköltözni.
 
Második:
Adva van egy vadonat-új tyúkól, mely tízegynéhány szárnyasnak ad otthont. Feltűnő, hogy a tyúkok igen "harciasak", azaz alkalmanként szinte megkopasztják egymást. Néha egészen addig fajul a dolog, hogy egyes állatok hátsóját toll helyett vér borítja. Előbb-utóbb súlyt vesztenek, legyengülnek, és nem képesek tojni sem. A tulajdonos bármivel is kísérletezik semmi javulás nem tapasztalható. Közvetítésünk hatására azonnal megváltozott a helyzet; nyugalom és béke költözött a baromfiólba. A szárnyasok nyugodtak lettek, súlyban is gyarapodtak és bőven ellátták tojással a tulajdonost.
 
De számos olyan macskákra vonatkozó visszajelzésekkel is rendelkezünk, melyek - a semlegesítést követően - az eddigi kedvenc tartózkodási hely azonnali és végleges elhagyásáról számolnak be. Mint tudjuk, a macskák a negatív energiákban gazdag helyeket szeretik, s a semlegesítés pont e negatív energiák hatásait szűnteti meg.
Nos akkor ez esetekben hogyan is vagyunk a placebo hatással? Ugye azt a tényt nem vitathatja senki, hogy állatok esetében szó sem lehet placebo hatásról?! Vissza

A napokban akadtam rá a Net-en a www.???????centrum.hu című (nevű) honlapra, ahol is meglepő gondossággal megfogalmazott írásokat olvashattam a Vízér, a Hartmann, a Curry, a Szent György, a Ley és a Tigris sugárzások mibenlétéről, és tulajdonságaikról. Miután kissé ismerős volt a használt nyelvezet elgondolkodtam, hogy az előzőekben hol is találkozhattam már ezzel az anyaggal. Kis töprengés után beugrott, hogy vélhetően az Önök honlapján találkozhattam hasonló szó és mondathasználattal. Megkerestem honlapjukat, és valóban; a fent említett anyag Önöknél is megtalálható. Érdekessége a dolognak az, hogy a két anyag szóról-szóra AZONOS! A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetséges ez? Ki ollózott, és kitől? És ha egyszer már ollózott, miért nem jelölte meg az anyag forrását?

Tudunk az Ön által felvetett "érdekes" jelenségről, ugyanis nem ez az Ön által megnevezett egyetlen olyan honlap, mely saját kútfőjéből származónak tünteti fel honlapunk anyagainak egyes, illetve az általa kívánatosnak tartott részeit! Sőt találkoztunk olyan esettel is - http://?????reiki.org -, ahol még a lehetőségeink (a "Mit tudunk tenni?" című anyagunk TELJES tartalmának) felsorolását, azok mibenlétét és feltételrendszerét is szó szerint "átvették". Kíváncsiak lennénk, hogy e Önmagát reikis-nek tartó honlaptulajdonos hogyan is tudja majd teljesíteni e Isten által kizárólag csak számunkra engedélyezett tevékenységeket.
Kérdésére visszatérve; úgy gondoljuk, hogy az Ön által említett esetben az eredetiség tulajdonjoga nem képezheti vita tárgyát, ugyanis az Ön által jelzett cég a mi általunk létrehozott anyag megjelenését követően csak jó pár évvel később jött létre-, jelent meg. Következésképp arra a kérdésre, hogy ki ollózott és kitől; az adatok ismeretében egyértelmű a válasz. De az általunk említett esetben is pontosan erről van szó.
Arra a kérdésére pedig, hogy az anyag eredeti forrását-, származási helyét miért nem jelölték meg, mi sem tudjuk a választ. Természetesen találgatni tudnánk, de nem szeretnénk!

Végeredményben azért úgy gondoljuk, hogy nem okoz túl nagy problémát, ha több honlapon is megtalálhatók ezek az anyagok (változtatás nélkül), ugyanis e párhuzamos megjelenéseknek megvan az az előnye, hogy az olvasó ugyan arról a témáról több helyről is olyan tényszerű adatokkal, ismertetőkkel találkozhat, melyek fedik egymást! Mint tudjuk; ez nem minden esetben van így. Véleményünk szerint a radiesztézia is így veszthette el hitelét. No meg úgy, hogy nem létező képességekre-, esetleg be nem teljesült vágyakra épülő "vállalkozások" jelennek meg úgy, hogy az Internet adta lehetőségek kihasználásával szinte percek alatt összeollóznak egy olyan "vadonatúj" honlapot, mely mögött képességek és lehetőségek nélküli személy(ek) áll(nak).  Vissza