Isteni áldás, Isteni kegyelem

2005.-ben a feltámadás napján (Húsvét vasárnap) Urunk ismét ajándékkal lepte meg az embereket! Az ajándékot mindazok igénybe vehetik, kik hisznek az Ő, és egyben a Szentháromság létezésében, és képesek ezt a megfelelő helyen imáikban is kinyilvánítani.

A fent említett "megfelelő hely" többes számú, magának az ajándéknak kizárólagos megnyilvánulási helyeit jelzi. E célból Urunk áldásában részesítette mindazokat a magyarországi kizárólag kültéri emlékhelyeket, imahelyeket, "egyszerű" útszéli feszületeket, stb. melyeket a célra alkalmasnak ítélt.
Tapasztalataink szerint az alkalmasság egyik alapfeltétele a bálványmentesség lehet. Móz 3 [26,1] "Ne csináljatok magatoknak bálványokat, se faragott képet, se oszlopot ne emeljetek magatoknak, se kőszobrokat ne állítsatok fel a ti földeteken, hogy meghajoljatok előtte, mert én vagyok az Úr, a ti Istenetek."
Az Isteni áldásnak köszönhetően e helyek meghatározott területein elhangzott, kizárólag a Szentháromsághoz szóló, és kizárólag az egészségi problémák megszüntetésére irányuló imák (kérések) mindegyike meghallgatásra - s ha ez lehetséges -, teljesítésre kerül.

Mint láthatjuk; nem minden imahely alkalmas e feladat ellátására, valamint az sem mindegy, hogy az arra alkalmas imahely mely részén hangzik el a kizárólagosan a Szentháromsághoz szóló, és kizárólag az egészségi problémák megszüntetésére irányuló (kérés) ima. A teljesítés feltételei között, pl. mérlegre kerülhet a kérő személyisége, eddigi életvitele, valamint jelenkori érzéseinek őszinteségi foka is. A teljesítés nem lehet ellentétes az egyén karmikus vállalásával sem, ezért nagy valószínűséggel a karmikus jellegű betegségekre nem ad feloldást.

Tapasztalataink és eddigi méréseink szerint, e "megfelelő hely"-nek van egy minimális mérete: 178 x 178 cm. Ennél kisebb nem lehet, viszont nagyobb igen. Akár a minimális, akár attól eltérő "megfelelő hely"-ről is van szó, az minden esetben úgy van elhelyezve, hogy annak közepére essék az emlékhely, imahely, stb. központi eleme. A kérdéses terület nagysága az adott környezeti elemek méretétől és elhelyezkedésétől függ. Ha pl. körbekerítették a központi elemet, akkor ebből következően a "megfelelő hely" akkora mérettel rendelkezik, mely mindenféleképpen túlnyúlik a kerítésen.
A megfelelő szintű spirituális háttérrel rendelkező, és mérni tudó személyek egyszerű módon kimérhetik e területeket, mindössze "Az Isteni áldásnak" vagy "Az Isteni kegyelemnek" a helyét kell keresniük.

Nyomatékosan felhívnánk mindenki figyelmét arra, hogy ezen Urunk által áldásban részesített területek NEM gyógyító, hanem olyan ima-helyek, ahol ima általi gyógyulás nyerhető!

Ugrás a nyitóoldalra    A teljes honlap újratöltése